Havi archívum

Apr 28

Éjszakai útzár az 1-es főúton

Az 1-es főúton a 13-as km közelében hídjavítás miatt 21 óra 30 perc és hajnali 4 óra között teljes útzár lesz érvényben április 23 és 29-e között. Hegyeshalom felé a Budakeszi–Páty–Biatorbágy útvonalra, míg Budapest irányába az M1-es autópályára terelik a forgalmat.

Apr 17

HESZ-módosítástervezet

Biatorbágy Város 1.sz. főközlekedési út – Dózsa György út – Vasút – tartalék gazdasági terület által határolt területére vonatkozó településrendezési tervek módosításához szükséges Étv.9.§(3) szerinti egyeztetési eljárás az érintett államigazgatási szervekkel lezajlott. Az egyeztetési anyagot az érdekeltek megtekinthetik Biatorbágy honlapján vagy az önkormányzat hirdetőtábláján. Észrevételeiket írásban leadhatják az ügyfélszolgálati irodán, illetve e-mailben elküldhetik a foepitesz@pmh.biatorbagy.hu címre.

Apr 15

Előzetes tájékoztató a tavaszi sportnap eseményeiről

Május 8-án 9 és 13 óra között az iskola tartja meg saját szervezésében a sportnapját a Kolozsvári úti sportpályán. Az iskola a tavalyi programot kiegészíti, pontosítja. A szombati sportnap az egész város lakosainak szól, a programterv a tavalyira épül.
Apr 14

2009. évi kötelező tüdőszűrés

A tüdőszűrés

2009. május 19. és  június 15. között zajlik a Faluházban

(2051 Biatorbágy, Baross G. u. 1.).

A vizsgálat minden 30. évetévét betöltött lakos számára kötelező.

A szűrés alkalmas a tüdőbetegségek időbeni felismerésére.