Havi archívum

Kép
Kitelepítési emlékmű
Feb 24

Kitelepítési megemlékezés

Biatorbágy Város Német Nemzetiségi Önkormányzata és a Turwaller Stammtisch Egyesület tisztelettel meghívja Önt és Kedves Családját a németajkú lakosság kiűzésének 65. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő megemlékezésre és koszorúzásra, melyet 2011. február 26-án 15 órától tart a Faluház Színháztermében, illetve a Kitelepítési Emléktáblánál.

Kép
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Feb 22

Február 25-én rendkívüli félfogadás az adóhivatalnál

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-budapesti, Kelet-budapesti, Dél-budapesti és Pest Megyei Adóigazgatósága az egyes bevallások benyújtásának megkönnyítése érdekében 2011. február 25-én (bevallási határnapon) rendkívüli nyitva tartással áll az adózók rendelkezésére.

Feb 18

Képviselő-testületi ülés 2011.02.24.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 2011. február 24-én (csütörtökön), 15 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Állampolgári bejelentések
A polgármester beszámolója két ülés közötti időszak eseményeiről

Kép
Ambrózy Árpádné (1923. január 18. – 2011. január 30.)
Feb 18

Elment közülünk egy tanító néni

Sajnálattal, és mély fájdalommal tudatjuk, hogy Ambrózy Árpádné (Erzsi tanító néni) 89 éves korában elhunyt. Temetése 2011. február 18-án délután 15 órakor lesz a biai katolikus temetőben.

Kép
Biatorbágyi Vízművek
Feb 15

Moratórium csatornahasználatra vonatkozó bejelentésekre

A Biatorbágyi Vízművek Kft. 2011. február 1-től 2011. április 30-ig moratóriumot biztosít az illegális csatornahasználatra vonatkozó bejelentésekre és a 2010. december 31-ig kiállított lakossági számlák befizetésére a következők szerint:

Kép
ELMŰ
Feb 15

Szünetel az áramszolgáltatás

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a biztonságosabb villamosenergia ellátás érdekében 2011. február 15-én és 17-én 9:00-15:00-ig hálózatunkon felújítási, karbantartási munkát végzünk.

Feb 11

Oktatási Bizottság 2011.02.14.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2011. február 14-én (hétfőn) 15 órakor kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.
 

Feb 11

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2011.02.14.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2011. február 14-én, hétfőn 14.00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
BARÁZDÁK – Egy kisváros arcvonásai
Feb 4

Barázdák – Egy kisváros arcvonásai

Már kapható a Magyar Kultúra napjára elkészült „beszélgető-könyv” a Barázdák második kötete. A kiadvány Szádváriné Kiss Mária ötlete alapján és szerkesztésében, a Biatorbágyi Ökumenikus Művelődési Egyesület kiadásában látott napvilágot.

Kép
Ízletes változás
Feb 4

Ízletes változás

Február eleje óta a szomszédos Etyek település tehenészetéből érkezik intézményeinkbe az iskolatej. Az eddigi műanyag poharas ital helyett, e hónaptól friss, teljes értékű, csírátlanított, kannás kiszerelésű tej kerül az óvodába és az iskolába.

Kép
Egy arany, egy ezüst a diákolimpián
Feb 4

Egy arany, egy ezüst a diákolimpián

A 2011. január 29-én rendezett Úszó Megyei Diákolimpia 100 méter gyorsúszás számát a biatorbágyi Tóth Katalin nyerte. Katinkát a Budaörsi Diák Sportegyesületben Szuromi Ádám edzi, aki elismerően nyilatkozott a most 8. osztályos lányról.

Kép
Bocskai István Általános Iskola, Páty
Feb 3

A Pátyi Általános Iskola Felhívása

Pátyon a Bocskai István Általános Iskola pedagógusai és vezetősége szeretettel meghív minden óvodást – aki 2011 őszén lesz első osztályos – az iskolai életet bemutató délutáni foglalkozásra.

Kép
Dr. Cserniczky Tamás átveszi a díjat Egervári Sándortól
Feb 3

Három érem a Viadukt Sport Egyesület labdarúgóinak

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség Elnöksége január közepén adta át a "2010. év legjobbjai" szakmai kategóriák díjait.
A közel kétszáz Pest megyei klub közül az év labdarúgó csapata szakmai kategóriában a Viadukt – Tópart SE kapta az első díjat. Az év edzője Németh Antal lett, aki évek óta a biatorbágyi felnőtt csapat trénere. Az év játékosa kategóriában Juhár Tamás második helyezést érte el.