Havi archívum

Jul 31

Képviselő-testületi ülés 2015.08.03.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. augusztus 3-án (hétfőn), 16 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Jul 31

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.08.03.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. augusztus 3-án, hétfőn, 15:30 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
parlagfű
Jul 27

Légi felderítéssel is ellenőriznek a hatóságok

A Földművelésügyi Minisztérium rendelkezése alapján 2015. augusztus 10-11-én Pest megye teljes területét érintően légi (helikopteres) parlagfű felderítésre kerül sor. A felderítés célja, hogy a megyében található valamennyi parlagfűvel fertőzött termőföldterületet felmérjék a hatóságok annak érdekében, hogy megakadályozható legyen a növény súlyosan allergén pollenjének levegőbe kerülése.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jul 27

Zárva tart a hivatal áramszünet miatt

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket az ELMŰ Hálózati Kft. értesítése alapján, hogy Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/A. szám alatti ingatlanon álló épületben hálózat-felújítási, karbantartási munkák miatt az elektromos energiaszolgáltatás szünetel.

Kép
Hőségriadó
Jul 17

Már vasárnapig tart a hőségriadó

Az országos tisztifőorvos meghosszabította a hőségriadót így az már július 26. (vasárnap) 24:00 óráig tart. A III. fokú hőségriadó fokozott óvatosságot követel minden állampolgártól saját és környezete egészsége érdekében.

Jul 15

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.07.16.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. július 16-án, csütörtökön 16 órai kezdettel munkaterven kívüli rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Jul 15

Képviselő-testületi ülés 2015.07.16.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. július 16-án (csütörtökön), 17 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jul 15

Idén másodszor is Összefogás Építési Alap

Az önkormányzat idén másodszor is meghirdette az Összefogás Építési Alap 375.000,-Ft keretéből nyújtható támogatási pályázatát, amelynek célja a civil társadalom megerősítése, a közösségek megerősítése, a meglévő infrastrukturális hiányosságok kiküszöbölése, valamint a város közterületeinek költséghatékony fejlesztése. A pályázatok beadási határideje 2015. július 28.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jul 13

Szakemberek a gázvezetékek sérülékenységére figyelmeztetnek

Pest megyében az elmúlt napokban, hetekben több esetben kellett hivatásos, önkormányzati, vagy önkéntes tűzoltó egységeknek gázvezeték sérüléséből adódó káreseményeknél beavatkozni. A beavatkozásokra többségében emberi mulasztás nyomán bekövetkező káresemények miatt volt szükség, amik a szabályok betartásával és nagyobb odafigyeléssel megelőzhetőek lehettek volna.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jul 10

Folytatódik az Otthon Melege Program!

Az Otthon Melege Program ötödik alprogramja új, magas energiahatékonyságú mosógépek beszerzéséhez nyújt vissza nem térítendő állami támogatást a magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek számára. Pályázatot kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapus regisztrációval rendelkező természetes személy nyújthat be az alábbi honlapon keresztül: https://mgcs-2015.nfsi.hu.

Kép
otevesek-lettunk_15.05.28-n._045.jpg
Jul 7

TOP 10-ben Biatorbágy Városi Tévéje

A közel 170 önkormányzat anyagait felsorakoztató Önkormányzati Tévében három Biatorbágyi film is szerepel a legnézettebb 10 között. Tízedik helyen a Benta Kupa Biatorbágyon, hetediken a Gyereknap előzetes, harmadikon az Ovis sportnap. A két legfrissebben elkészült televíziós beszámolóban pedig az 5 éves Biatorbágyi Fotóklubról, valamint a Városi Sportnap „Peron” futóversenyének hangulatából kaphatnak ízelítőt akiket érdekelnek városunk eseményei és életpillanatai.

Kép
ELMŰ
Jul 6

Áramszünet karbantartási munkálatok miatt

A kánikulára való tekintettel július 7-én 8 órától 12 óráig tart az áramszünet, azonban 9-én, 14-én, 16-án és 21-én az ELMŰ-ÉMÁSZ előzetes tájékoztatása alapján 8-tól 16-ig tart az áramkimaradás.

Kép
Hőségriadó
Jul 3

Hőségriadó jövő hét közepéig

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján 2015. július 4-től (szombat) július 8-ig (szerda) a legmagasabb harmadfokú hőségriasztást adott ki.

Kép
kolozsvari_palya.jpg
Jul 3

Megújul a Kolozsvári utcai sportpálya

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Kolozsvári utcai sportpálya 2015. július 3-ától várhatóan két hónap időtartamra felújítás és átalakítás miatt zárva tart. A sportpálya fejlesztésére a 2011. július 1-jén megjelent kormányrendelet alapján létrehozott állami sporttámogatási rendszer biztosít lehetőséget.