Havi archívum

Nov 30

Településfejlesztési Bizottság 2015.12.01.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2015. december 1-jén, kedden 16:00 órai kezdettel munkaterven kívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Nov 27

Képviselő-testületi ülés 2015.12.03.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. december 3-án (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Nov 20

Településfejlesztési Bizottság 2015.11.24.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2015. november 24-én, kedden 15:00 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Nov 20

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015.11.23.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2015. november 23-án (hétfőn) 17.00 órai kezdettel ülést tart a városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Nov 20

Oktatási és Kulturális Bizottság 2015.11.23.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2015. november 23-án, hétfőn, 13:00 órai kezdettel ülést tart a Városháza a 102-es tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Nov 20

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.11.25.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. november 25-én, szerdán, 15:00 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
igyne.jpg
Nov 13

Ne tegye ki, büntetésnek magát!

A lakosság részére térítésmentes őszi-téli zöldhulladék, lomb és gally elszállításának második időpontja december 5-én, szombaton lesz. A lombhulladékot kizárólag az elszállítás előtti napon, lehet kihelyezni az ingatlanok elé, a szállítás időpontjáig a zsákok közterületen való tárolása kerülendő, mert azon túl, hogy ronda városképi látvány, egyben jogosulatlan közterület foglalásnak is minősül.

Kép
Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság
Nov 13

Az OKTF NHI újranyitja a benyújtási lehetőséget a hulladékos szemléletformálásra kiírt pályázatra

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI) újra megnyitja a benyújtási lehetőséget A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás elnyerésére kiírt pályázatra. Pályázhatnak többek között civil szervezetek, köznevelési intézmények és egyházak is. A támogatás intenzitása 100%. Benyújtási határidő: 2015. november 20. 

Kép
bodorkos_adam.jpg
Nov 13

Szociális munka napja

November 12-én a városháza dísztermében ünnepelte Biatorbágy a Szociális Munka Napját. Tarjáni István megnyitóját követően Bodorkos Ádám, az Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Bizottságának elnöke köszöntötte településünk e területen tevékenykedő munkatársait.

Kép
Pest Megyei Kormányhivatal
Nov 12

A budaörsi kormányablakban korlátozott ügyintézés lesz pénteken

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Budaörs Kormányablak Osztálynál 2015. november 13-án (péntek) technikai okok miatt ügyfélfogadás szünetel az alábbi szolgáltatások vonatkozásában:

- személyigazolvány
- vezetői engedély
- NEK kártya (diák igazolvány)
- útlevél készítés

Kép
Pest Megye Budakeszi Járás Helyi Védelmi Bizottság
Nov 11

A fűtés is lehet veszélyes

Fűtési technológiától függetlenül komoly veszélyt jelenthet a készülék nem rendeltetésszerű használata, a szabálytalan kivitelezés, illetve a műszaki felülvizsgálat vagy ellenőrzés elmulasztása. Bár a hűvösebb időben egyre több otthonban kezdenek el fűteni, még nem késő a hivatalos fűtési szezon kezdete előtt szakemberrel ellenőriztetni a tüzelő-fűtőberendezéseket és az égéstermék-elvezető rendszereket.

Kép
2015_november_cimlap.jpg
Nov 11

Novemberi Körkép

A Biatorbágyi Körkép e havi számának tartalmából: Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékezve. Tájékoztató a víz és csatornaszolgáltatásról. Varga László edzőt, Varga László váltotta a Viadukt kispadján. Húszadszorra rendezték meg a fúvósok és táncosok találkozóját. Felszámolás alatt a bürokrácia…
A lap itt már olvasható és hamarosan papír alapon is megjelenik.

Kép
kisviadukt.jpg
Nov 6

Szabad a pálya

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a Viadukt alatti körforgalom kivitelezője a Vianova 87' Zrt. november 6., péntekre tervezi befejezni az érintett útszakaszok burkolati jeleinek felfestését és a végleges forgalomtechnika kiépítését. A cég által nyújtott információk alapján a forgalomterelés megszüntetésére, illetve a forgalmi rend visszaállítására november 9-én, hétfőn kerül sor. A terület, továbbra is munkaterületnek minősül, ám az egyéb kiegészítő munkálatok már lehetővé teszik a gépjárműforgalom átengedését. Az ünnepélyes megnyitót valószínűleg a Mikulás hozza el majd.

Kép
ivokut.jpg
Nov 4

Fagyásmentesítés

Értesítjük a lakosságot, hogy 2015. november  4-től, a játszó- és közterek ivókútjai az éjszakai fagyok miatt lezárásra kerülnek.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Nov 3

Pályázati lehetőség a Biatorbágyon működő egészségügyi ellátók és a központi orvosi ügyelet szervezett formában történő koordinációjára és működésére

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Biatorbágyon működő egészségügyi szolgáltatók és a központi orvosi ügyelet szervezett formában történő koordinációjának és működésének ellátására. A pályázati felhívás részleteit a pályázati oldalon olvashatja.