Havi archívum

Sep 22

Képviselő-testületi ülés 2017.09.28.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 28-án (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
bialogoszines.jpg
Sep 22

Egy nemzet, egy sors, egy aláírás

A kijevi parlament minap elfogadott új oktatási törvénye nyomán sajnos ismét a híradások középpontjába került Kárpátalja. Az ukrajnai kisebbségek jogait csorbító döntés testvértelepülésünket, Nagybobronyt, illetve a község általános iskolájában és a környék felsőbb fokú oktatási intézményeiben tanuló többszáz dobronyi diákot és családjaikat is hátrányosan érinti.

Kép
korkep_szeptember.png
Sep 18

Mozgalmas őszelő

Augusztus 20-a mozgalmas nap volt Biatorbágyon: az ünnepi megemlékezéseken túl sor került Juhász Ferenc szobrának leleplezésére, a költő Tálas-Tamássy Tamás által szerkesztett breviáriumának bemutatójára, és az életművét bemutató pályázat méltatására. A Biarefinek új igazgatója van, Horgos Vilmos a szeptemberi lapban elmondja terveit.

Sep 15

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2017.09.20

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2017. szeptember 20-án, szerdán 15:00 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Sep 15

Településfejlesztési Bizottság 2017.09.19

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2017. szeptember 19-én, kedden 16:00 órai kezdettel munkaterv szerinti rendes ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Sep 15

Oktatási és Kulturális Bizottság 2017.09.18

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2017. szeptember 18-án, hétfőn, 1300órai kezdettel ülést tart a Városháza 102-es tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Sep 15

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2017.09.18

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2017. szeptember 18-án (hétfőn) 17.00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Kép
bialogoszines.jpg
Sep 14

Lakossági fórum!

Tisztelt Városlakók! Kedves Biatorbágyiak!

A készülő Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet előzetes munkaközi ismertetéséről Biatorbágy településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyeztetések szabályairól szóló önkormányzati rendeletnek megfelelően lakossági fórumot tartunk 2017. október 3-án 18.00. órakor a Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal házassagkötő termében. (2051 Biatorbágy Baross Gábor utca 2/a)

Kép
ksh_logo_new.png
Sep 13

Elindult a felnőttek képességeit vizsgáló PIAAC-felmérés

Szeptember 1-jén indult el Magyarországon a felnőttek készségeit mérő eddigi legátfogóbb nemzetközi kutatás, a PIAAC. A felmérés a 16 és 65 év közötti népesség mindennapi életben és a munkavégzés során használt alapkompetenciáit, azaz szövegértési, elemi olvasási, matematikai és IT problémamegoldó képességeit, valamint ezek munkaerőpiaci hasznosulását vizsgálja.

Kép
mustaz.jpg
Sep 10

Mustgáz-mérgezés!

Mustgáz-mérgezés:
A szüreti időszak kezdetével a borospincék veszélye!

A szüreti időszak kezdetén az esetleges balesetek megelőzése érdekében fontos figyelmeztetni a lakosságot a must erjedésének veszélyeire. A mustgáz a must erjedése során felszabaduló szén-dioxid.

Kép
bialogoszines.jpg
Sep 4

Ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. szeptember 8-án, pénteken az osztályokon az ügyfélfogadás elmarad.