Havi archívum

Kép
vidok.jpg
Oct 30

Hajrá Vidok felnőtt foci!

A következő Magyar Kupa mérkőzés 2018. 10. 31-én, azaz most szerdán 12.30 órától lesz az iharosi futballközpontban. Az egyesület kéri szurkolóit, tegyék szabaddá magukat és buzdítással álljanak a csapat mellé. További információk itt.

Kép
ujfalussy_g._o.jpg
Oct 30

Elhunyt Guszti atya

Életének 94. esztendejében (1924-2018), elhunyt Ujfalussy Gusztáv Ottó, a ciszterci rend örökfogadalmas tagja, szentszéki ügyhallgató a Ciszterci Nagyboldogasszony templom nyugalmazott plébánosa. A plébános a biai településrészen 18 éven át szolgált 1971-től 1988-ig, a hívek nagyon kedvelték, sokan őrizték vele a kapcsolatot. Miután Szakos Gyula püspök úr máshova helyezte, azóta látja el Biát is Etyek plébániája.

Kép
1956-lyukaszaszlo02.jpg
Oct 22

Tisztelet a hősöknek

Városunk október 23-án 16.00 órától a Biai országzászlónál, 17.00 órától a Juhász Ferenc Művelődési Központ nagytermében emlékezett az 1956-os polgári forradalomra. Az ünnepségről készült felvétel ide kattintva látható.

Oct 19

Képviselő-testületi ülés 2018.10.25.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. október 25-én (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
bialogoszines.jpg
Oct 19

Online közétkeztetés

Tisztelt Szülők! 2018. november 01-től indul az új online közétkeztetéssi rendszer, amely október 20-tól aktív. Ebben a hónapban nem zárják le rendelési lehetőséget 25-én. Étkezést a rendszerbe történő belépéstől függetlenül minden eddigi igénylő részére biztosítunk november hónapban. Kérjük a szolgáltató tájékoztatóját és felhasználói kézikönyvét figyelmesen olvassák el. 

Kép
fustolog_az_ovaros.jpg
Oct 15

Ne égess minket!

A kertekben nem komposztált faleveleket, gallyakat idén november 3-án és 24-én, szombati napokon szállítja el a hulladékkezelő. Az önkormányzat által fizetett szolgáltatást a lakosság díjmentesen veheti igénybe.

Oct 12

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2018.10.17.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2018. október 17-én, szerdán 15:00 órai kezdettel munkaterv szerinti ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Oct 12

Településfejlesztési Bizottság 2018.10.16.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2018. október 16-án, kedden, 16 órai kezdettel munkaterv szerinti rendes ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Oct 12

Oktatási és Kulturális Bizottság 2018.10.15.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2018. október 15-én, hétfőn, 1400órai kezdettel ülést tart a Városháza 102-es tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Oct 12

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2018.10.15.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2018. október 15-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Oct 11

Fapótlás céges segítséggel

Biatorbágy Város Önkormányzata a városkép szépítése és a levegő tisztaságának javítása érdekében, 2018. október 13-án, szombaton 9.00 és 15.00 óra között, facsemetéket ültet a József Attila-, Bethlen Gábor-, illetve a Petőfi utcában. Az érintett ingatlantulajdonosok erről külön írásbeli értesítést is kapnak.

Kép
Biatorbágyi Körkép októberi számának címlapja
Oct 11

Októberi Biatorbágyi Körkép

Kisvártatva a postaládákban a helyi havi újság. Vezető cikkében a kormányablakbusz érkezéséről tájékoztat, amely október 29-én érkezik városunkba és 8-tól 18 óráig lesz nyitva polgárainkat szolgálva az írásban megjelölt szolgáltatási körökben.
Kerekezz biztonságosan címmel a kormány által tervezett és megépítendő Budapest – Balaton kerékpárúttal kapcsolatos helyi döntésekről olvashatnak.

Kép
futesi.jpg
Oct 9

Kezdődik a fűtési szezon

Az idei évben a fűtési szezon megkezdésével összefüggésben több eseményhez is riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit. Ilyen esetekhez pl.: tetőtűz, kazánrobbanás, pince kazánház füsttel telítődött személy füstmérgezést szenvedett, melléképület- kazánház teljes terjedelmében égett. A hasonló esetek megelőzése céljából készítettünk az alább olvasható rövid megelőző tájékoztatót.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Oct 9

Technikai munkatárs állás

A Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ teljes munkaidős kisegítő technikai munkatársat keres. Jelentkezés: folyamatos. Munkába állás: azonnal. Díjazás a Kjt. szerint. Feladat: rendezvények technikai előkészítése.

Kép
cikk.jpg
Oct 9

Sertéspestis

A Pest Megyei Kormányhivatal külön tájékoztatóban hívja fel a sertéstartók figyelmét, a sertéspestis veszélyeire. A tájékoztató megtekinthető itt.

Kép
bialogoszines.jpg
Oct 3

Felhívás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. október 4-én csütörtökön 12 órától a hivatal zárva tart.
 

Kép
reityng-vuziv-po-zarobitkam.jpg
Oct 2

Bursa Hungarica

Biatorbágy Város Önkormányzata csatlakozott a 2019. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz. 2018. november 6-ig nyújtható be az „A” illetve „B” típusú 2019. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (további tájékozódás: http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica/) által kiírt pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

Kép
bialogoszines.jpg
Oct 2

Közétkeztetés

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2018. november 01-től Biatorbágy Város Önkormányzat által biztosított közétkeztetés új rendszerben fog működni.A legnagyobb volumenű változás, hogy ettől az időponttól fogva a gyermekek részére, egy erre a célra létrehozott internetes felületen menüválasztással biztosítjuk az étkezés megrendelést, valamint ezen a felületen lehetőséget is biztosítunk bankkártyával történő kifizetésére.