Bodorkos Ádám

Elérhetőségek:
Mobil: +36-30-362-27-48
E-mail: bodorkos.adam@gmail.com
Fogadóóra: Előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetést követően minden hónap második hétfőjén 17:00-18:00 között., az Önkormányzat által kijelölt teremben.

 

 

Bodorkos Ádám vagyok, 1983-ban születtem Budapesten. Édesapám Torbágyon született – ezen az ágon a dédszüleim is itt vannak eltemetve –, édesanyám pedig etyeki származású. Családommal 1990 óta élek Biatorbágyon, az Ady Endre utcában. 1990-ben még Etyeken kezdtem meg az általános iskolai tanulmányaimat, de az első év második felét már, az akkor Karinthy Frigyes utcai, I. sz. Általános Iskolában fejeztem be. Középiskolai tanulmányaimat a Schulek Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Szakközépiskolában töltöttem, ahonnan egyenes út vezetett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre, ahol 2009-ben építőmérnök diplomát szereztem.

Jelenleg is a szakmámban dolgozom, egy német multinacionális cég magyar leányvállalatánál vagyok értékesítési mérnök.

Több mint 10 évig voltam a Viadukt Sportegyesület igazolt játékosa, a serdülő korosztálytól a felnőtt csapatig.

2. osztályos korom óta, azaz kijelenthető, hogy idén már több, mint 23 éve vagyok oszlopos tagja a Biatorbágyi Füzes Tánccsoportnak, melyet korábban néhány évig az Ifjúsági Fúvószenekarral is kísértem.

A közelmúltban a tánccsoportnak már nem csak táncosa, hanem a háttérből segítő embere is vagyok. Büszkeséggel tölt el, hogy 2013-ban - a Füzes Tánccsoport és a Viadukt SE csapatait összehozva - hagyományteremtő szándékkal megszerveztem az I. Biatorbágyi Ifjúsági és Sportbált.

2014. október 12-én a Szövetség Biatorbágyért Egyesület jelöltjeként a 3. számú választókerület lakosai egyéni képviselővé választottak.

Az elkövetkezendő 5 évben olyan ügyekért fogok dolgozni, legyen szó sportról vagy akár kultúráról, melynek eredménye egy élhetőbb Biatorbágy. Képzettségemet és szakmámat tekintve pedig úgy látom, hogy Biatorbágy infrastrukturális felzárkóztatásában és fejlesztésében megfelelő tanácsokkal tudom segíteni a Városvezetést, és kellő tapasztalattal képviselhetem a településünkön élők érdekeit.