„Mindegy, csak egészség legyen!"

Április 15-én, 18.00 órától folytatódik az Egészség Klub tavaszi előadássorozata a Faluházban. Az Egészséges Biatorbágyért Közhasznú Egyesület rendezvényének előadója ezúttal Dr. Tálas-Tamássy Tamás orvos lesz. Felkért hozzászólóként Kirch Gáborné tanár és Kovács  Gábor tanácsadó szakpszichológus segít körüljárni az összejövetel témáját. „Dimenziók a gyógyítás világában” - erről lesz szó, jövő kedden.

Az alcímnek megfelelően az egészségüggyel összefüggő sok kérdést fognak körüljárni az előadók. Szó lesz az egészség, a betegség fogalmáról, a biológiai létezés lényegéről és fejlődéséről, a környezet és az élőlények viszonyáról. Ez a gondolatsor egyenes utat jelent a kórokok, a betegségek világa felé. Nem kerülhető meg az ember és a közösségek szerepe a társadalmi gyökerű betegségcsoportok térnyerésében. Meghívott szakelőadóink beavatnak minket a korai szocializáció és a tanulóévek problémáiba, hogyan befolyásolják azok majd később a felnőttkori társadalmi beilleszkedést. Zárásként elgondolkozunk azon, mi várható a jövőben a gyógyítás világában.

Érdekesség képpen az előadások után a hangulatzavarok és a szorongás feltárására alkalmas  kérdőívek kitöltésére lesz lehetőség – természetesen névtelen formában.

Csatolmány Méret
Egészség Klub meghívó (43.45 KB) 43.45 KB