Eldugult árkok

Kérjük a tisztelt lakosokat, hogy fokozottan ügyeljenek az árkok és átereszek tisztítására és tisztán tartására. A heti rendszerességgel lezúduló nagy tömegű esőzések miatt sajnos sok helyen eldugultak az átereszek, amelyeken nem, vagy nehezen folyik át a csapadékvíz, elöntve ezzel a legközelebbi ingatlant, abban esetleges károkat okozva.
Biatorbágy Képviselő-testülete 9/2007 (05.03.) Ör.sz. rendelete 4.§ (1) pontja alapján az ingatlanok, valamint az ingatlan mellett húzódó közterületet képező járda, vízelvezetésre szolgáló árok, áteresz és az utak középvonaláig terjedő területének tisztán tartásáról az ingatlanok felett rendelkezni jogosult, ill. megbízott, […]bérlő köteles gondoskodni.
A károk elkerülése miatt kérjük, jelezzék az önkormányzat felé, ha a lakókörnyezetükben elhanyagolt vízelvezetőt fedeznek fel, hogy ezek karbantartása érdekében megtehessük a szükséges lépéseket! Bízunk benne, hogy közös erővel, odafigyeléssel az idei szeszélyes időjárás ellenére elejét tudjuk venni az esetleges kellemetlenségeknek.