Felvilágosítás

Városunk közvilágításának kezelője az ELMŰ Hálózati Elosztó Korlátolt Felelősségű Társaság új, modern mobiltelefonos applikációt tett elérhetővé, amely segítségével bárhol, bármikor, bárki be tudja jelenteni a közvilágítási hibákat. A társaság szerint ez a rendszer gyorsíthatja a hibák elhárításának folyamatát, különösen az „aktív elemek”, azaz a fényforrások, lámpatestek, valamint tartozékaik javítása, cseréje esetében. Bejelentési linkek:
Android:
 https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.elmu.hibabejelentes
IOS: https://itunes.apple.com/tn/app/kozvilagitasi-hibabejelento/id976516656?mt=8

Ezen alkalmazás segítségével gyorsan, egyszerűen bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport által üzemeltetett közvilágítás hibáit. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a közterületen egy, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja a hibabejelentés legfontosabb információit: a hiba jellegét, pontos helyét (akár begépeléssel, akár a GPS jel segítségével). Ha kidőlt lámpaoszlopot lát (pl. egy baleset, vagy fakidőlés miatt), fotózza le az alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel is megkönnyítse a hiba elhárítását. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni a bejelentéshez, azt is könnyedén megteheti. A hibabejelentést a telefon beépített e-mail kliensével küldi el a program.

Nem kell félnie, hogy a telefonja túl nagyméretű képet küld, amivel jelentős adatforgalmat produkál, hiszen a beállítások között megadhatja a fénykép maximális méretét is. Ha nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WIFI, akár mobil internet segítségével a levelezőrendszer elküldi a bejelentést.
Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti a munkánkat!

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport