A városról ahol élünk

Megjelent Biatorbágy közéleti lapjának 2017. június-júliusi elektronikus száma. A nyomtatott példányok is készülőben. A színes újság a külcsín mellett a tartalomra is figyelve ismét számos helyi eseményről, történésről számol be.

Kiemelten ajánljuk figyelmükbe az Elválaszthatatlanul című írást, amelyben testvértelepülésünk Gyergyóremete polgármesterének Laczkó-Albert Elemérnek az Összetartozás Napján mondott gondolatait olvashatják. A város saját kézbe vette az Egészségház működtetését. Egervári Ágnes doktornő kapott felhatalmazást a járóbeteg-szakellátást irányító egészségügyi cég vezetésére. Rumi Imre főépítész feldobta a labdát, hogy az itt élő emberek megfogalmazhassák milyenné váljon Biatorbágy településközpontja. A helyi posta szolgáltatásairól, fejlesztési terveiről az új vezető Szilágyi Józsefné, Erzsike számol be. Biatorbágy ismét jelesre vizsgázott emberbarátságból. Varga László alpolgármester Nemesgulácson vette át a Magyar Vöröskereszt Humanitárius Település díját.
A lapban megjelenő közéleti összefoglalók többségének részletes eseményeit a Völgyhíd – Közszolgálati Televízió felvételein is visszanézhetik. Éljenek a lehetőséggel, hogy képet kaphatnak a városról, ahol élünk.
 

Csatolmány Méret
Biatorbágyi Körkép 2017. június-július (3.12 MB) 3.12 MB