Koleszár Kázmér

Elérhetőségek:

Telefon: 06/30-399-5080
E-mail: koleszar.kazmer@gmail.com
Lakcím: 2051 Biatorbágy, Munkás utca 5.

 

 

1967-ben születtem Zalaegerszegen. A Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban érettségiztem, majd Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem fizikus diplomát. Fizikusként a GE Lighting Tungsramnál új típusú, energiatakarékos fénycsövek kifejlesztésével foglalkoztam. Biatorbágyra költözésünk óta az innovatív számítástechnikai fejlesztésekkel foglalkozó MultiRáció Kft-nél dolgozom.

Feleségem Bozsó Edit, tanár. Öt gyermeket nevelünk, Balázs az Állatorvosi Egyetemen tanul, Csenge és Boróka gimnazista, Csoma és Álmos a Biatorbágyi Általános Iskolába jár.

A Nagycsaládos Egyesületen és a Tájvédő Körön keresztül kapcsolódtam be a helyi közéletbe. 2003 óta veszek részt a Fidesz munkájában, 2006-tól az Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának voltam külsős tagja. 2010 óta képviselőként azon fáradozom, hogy városunk életét ne a pillanatnyi önös magánérdek, hanem az egész közösség hosszú távú haszna határozza meg. A Pénzügyi, Ügyrendi és Startégiai Bizottság tagjaként fő célkitűzésem, hogy városunk ésszerű, átgondolt és jövőbe mutató gazdálkodása révén kiegyensúlyozottan fejlődjön és továbbra is megtartó közösség maradjon. Unokáink is lehessenek büszkék Biatorbágyra!

Kérdéseikkel, ügyes-bajos dolgaikkal bátran keressenek meg a fenti elérhetőségeimen, igyekszem minden esetben legjobb tudásom szerint segíteni.