Lóth Gyula

 

 

 

Elérhetőségek:

Mobil: +36-70-512-1136
E-mail.: gyula.loth@gmail.com
Fogadóóra: Előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetést követően minden hónap második hétfőjén 17:00-18:00 között.

1978-ban születtem Budapesten. Szüleim hivatásos katonák voltak, így a szolgálati helyüktől függően több városban-településen éltem, míg végül Budapesten fejeztem be általános iskolai tanulmányaimat.

Közgazdasági érettségi után közvetlenül letöltöttem a sorkatonai szolgálatomat, majd a magánszférában kezdtem dolgozni, logisztikai területen. Jelenlegi munkáltatómnál 2006 óta logisztikai vezetőként látom el feladataimat. A folyamatos szakmai képzéseknek és a vállalat oktatáspolitikájának köszönhetően munka mellett elvégeztem több szaktanfolyamot illetve sikeresen államvizsgáztam közgazdászként logisztika szakon.

2002 óta élek családommal Biatorbágyon a Nyugati Lakóövezetben. Feleségemmel 2001-ben házasodtunk össze, mivel gyermekvállalási terveink nem illeszkedtek budapesti lakhelyünkhöz, így amellett döntöttünk, hogy az Ő szülőfalujába térünk vissza.

A Szövetség Biatorbágyért Egyesület tagjaként, a szervezet listán szereplő jelöltjeként kerültem a képviselőtestületbe. Eddigi életem során nem vállaltam komolyabb szerepet a közéletben, de a szilárd családi háttér és az életem illetve munkám során megszerzett tapasztalataim alapján mára felkészültnek érzem magam arra, hogy a tágabb környezetem érdekeit is hatékonyan képviseljem.

Célom, hogy az öt éves önkormányzati ciklus során aktívan vegyek részt a döntések előkészítésében, a döntések meghozatalában, illetve körzetekhez nem kötődő képviselőként az egyes emberek problémáival vagy akár az egész várost érintő kérdésekkel tudjak foglalkozni. Vallom, hogy a konstruktív ellenzéki szerepvállalás nélkülözhetetlen egy város életében.

Képviselőként garantálom, hogy minden személyes érdeket félretéve fogom javaslataimat megtenni, döntéseimet meghozni és kizárólag a város érdekeit fogom szem előtt tartani.