Biatorbágy Város településrendezési eszközeinek módosítása, a helyi építési szabályzat és szabályozási terv vonatkozásában” szóló partnerségi egyeztetés

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselőtestülete az 54/2022 (II. 24.) , valamint a  240/2022. (IX.01.)  határozat alapján  döntött   Biatorbágy belterület 9251. hrsz vonatkozásában  a területrendezési eszközök módosításának előkészítéséről.

Biatorbágy Város Önkormányzata megbízásából a Város‐Teampannon Kft. készíti a településrendezési eszközök módosítását, azon belül is csak a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását egy részterületre vonatkozóan. Az Önkormányzat a  fentebb megjelölt döntések alapján a  településrendezési eszközök módosításának kezdeményezéséről döntött és elindította a módosítási eljárást 2022. szeptember elején a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 68. § szerinti egyszerűsített eljárásban.

A tervezett HÉSZ rendelet módosítás a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonásával történik, amely érdekében az önkormányzat elektronikus úton partnerségi egyeztetést kezdeményez  a lakossággal a mellékelt dokumentáció alapján.

Kérjük, hogy észrevételeiket, javaslataikat 2023. január 10-ig  juttassák el a Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárság, Főépítészi csoportjához, karosi.klara@biatorbagy.hu elektronikus e.mail címre.

Segítő közreműködésüket és észrevételeiket ezúton is köszönjük.

Csatolt fájlMéret
PDF icon biatorbagy_ctp_egyszerusitett_elj_12_15.pdf13.39 MB