Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete

Cím 2051 Biatorbágy
Szent István u. 11.
Elnök Bálint Balázs
Telefonszám +36 23 310 278
+36 30 903 5151
Email cím
Honlap http://www.bkme.hu
Adószám 18680377-1-13
Számlaszám

Köszöntő

Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntünk mindenkit, a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesületének honlapján!

Bármilyen úton-módon is jutott el hozzánk, bármilyen céllal is kattintott honlapunkra, szeretettel és tisztelettel üdvözöljük körünkben, a biatorbágyi és zsámbéki mozgáskorlátozottak életét bemutató oldalon. Köszönjük, hogy érdeklődik a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete iránt, s ha sorstársunk, reméljük, mihamarabb tagjaink között is üdvözölhetjük.

Egyesületünk célja a Biatorbágyon és annak környékén élő mozgásfogyatékos (mozgássérült, mozgáskárosodott) emberek rehabilitációjának, önálló életvitelük, emberi és állampolgári jogaik érvényesülésének elősegítése. Törekszünk érdekeik érvényesítésére, védelmére, képviseletére, életminőségük javítására az egyéni erőfeszítések összefogásával, és a társadalmi környezet tevőleges anyagi és erkölcsi támogatásával. Egyesületünk céljának tekinti a mozgásfogyatékos emberek és egyéb fogyatékkal élők helyi közösségeinek megteremtését is.

A Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete 1991-ben alakult meg 49 fővel a Mozgáskorlátozottak Pest Megyei Egyesületének biatorbágyi szervezeteként. 1998. január 31-én egyesületünk önállóvá vált, tagjaink létszáma elérte a száz főt.

Biatorbágyon és Zsámbékon is rendszeresek a közösségi összejövetelek. Az édesanyákat és a férfiakat minden évben felköszöntjük, emellett hagyományos rendezvényünk az őszi gulyásparti, valamint különös figyelmet szentelünk a karácsonyi, óévbúcsúztató ünnepségünknek is. Mindezek mellett szerencsére még arra is jut idő, a kissé szűkös anyagi forrás mellett, hogy évente több alkalommal - a nyári hónapokban - buszos, egész napos gyógyfürdő-látogatást szervezzünk tagjainknak. Többször meglátogattuk már a Ceglédi, a Komáromi és az Agárdi gyógyfürdőt, de voltunk már Győrben és Kecskeméten is. A jövőben egyre nagyobb teret szentelünk a tagjaink számára nyújtott különféle szolgáltatásoknak.

Remélem, sikerült felkeltenünk érdeklődését. Örömünkre szolgál, ha szentel néhány percet ránk, és kedve szerint válogat honlapunk kínálatából. S ha személyesen is szeretne találkozni velünk, várjuk jelentkezését.

Bálint Balázs elnök

Reméljük, hogy az oldalunk böngészése közben, sok fontos, és hasznos információval szolgálhatunk a kedves Látogatók számára, és ezért több alkalommal is ellátogatnak majd a honlapunkra!

A sorstársainkért végzett munkánkat valamint szolgáltatásinkat Ön is támogathatja, ha személyi jövedelemadójának 1 % - át nekünk ítéli. Ezzel a mozgáskorlátozott emberek mindennapjait teheti könnyebbé. Ha emellett dönt, kérjük, írja rá a rendelkező lapra:

Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete
Adószámunk: 18680377-1-13

Támogatását előre is köszönjük! Sok szeretettel az Egyesület tagsága!