Csepregi Miklós

Elérhetőségek:

Telefon: 06-20-933-36-55
E-mail: miklos@csepregi.eu
Fogadóóra: Telefonos egyeztetés alapján.

A Baranya megyei Komlón születtem 1976-ban, és ott, Pécsett, valamint a környező Mánfa községben éltem 2007-ig, amikor – elfogadva egy nagyszerű munkalehetőséget – feleségemmel Biatorbágyon telepedtünk le.

Közel két évtizedet dolgoztam multinacionális gyártóvállalatok alkalmazásában, jellemzően a termelésvezetés és a minőségbiztosítás területén. Vezettem több száz fős szervezeteket, gyáregységeket, jól ismert és kevésbé ismert vállalatoknál. Megragadva egy új lehetőséget, szoftverfejlesztőként dolgoztam néhány évet, ahol országos jelentőségű intézmények, illetve a legnagyobb magyar iparvállalat, a MOL számára fejlesztettünk alkalmazásokat.

Az elmúlt évben indítottuk feleségemmel építőipari vállalkozásunkat, mely villanyszereléssel és épületautomatikával foglalkozik, négy kollégámmal jelenleg is itt dolgozom.

Környezettudatos szemléletű vagyok. Egy-egy óvodáskorú kislány és kisfiú büszke apukájaként fontosnak tartom, hogy környezetünket megóvjuk, és a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett éljük életünket azért, hogy világunkat olyan, vagy jobb állapotban adjuk át gyermekeinket, mint azt szüleinktől kaptuk.

Célom, hogy ebben a ciklusban képviselőként és az Oktatási Kulturális és Egészségügyi Bizottság tagjaként előmozdítsam Biatorbágy fejlődését.

Az önkormányzati képviselő feladatát szó szerint értelmezve a városban élők érdekeinek képviseletét tartom elsődleges feladatomnak.