Horváth András

Elérhetőségek:

Telefon: 06-30-301-62-74
E-mail: horvath.andras84@gmail.com
Fogadóóra: Telefonos egyeztetés alapján.

1984-ben születtem. Biatorbágyi gyökerekkel rendelkező családommal mindig Bián laktam és oda is jártam általános iskolába.

Műszaki pályán dolgozom nemzetközi és magyar terméktámogatás területen egy családias hangulatú magyar cégnél. Feleségemmel együtt közös életünket Biatorbágyon képzelem el.

Életünket a lakóparkban kezdtük, ahol jelenleg is élünk. Van egy gyermekünk, aki a helyi óvodába jár. Kisgyermekes családapaként pontosan látom, milyen területeken lenne szükség családbarát fejlesztésekre. 35 év alatt sok mindent láttam és tapasztaltam a település életében, így határozott elképzelésem van arról, hogy min kellene változtatni, és melyek azok a jó dolgok, amelyeket feltétlenül meg kellene őrizni.

Fontos, hogy tudásomat, helyismeretemet kamatoztatni tudjam a városfejlesztés területén. A ciklusban 5 évben a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság tagja leszek és igyekszem a lehető legtöbbet megtenni a városunkért.

Köszönöm a rengeteg támogatást, aminek köszönhetően a 4-es körzetben élők érdekeit szeretném érdemi munkával képviselni a testületben. A jövőben azon leszek, hogy maximális energiával képviselhessem a városban lakók érdekeit – legfőképpen a 4-es körzetben, vagyis a lakóparkban.