HUMANITÁRIUS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

magyar-sziv.jpg

SEGÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

2022-08-11 11:14

Önkormányzati választások 2019.

HIRDETMÉNY
a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2019. évi általános választásáról

EREDMÉNYEK

Címer pályázat

BMX pályamegújítási hír

bmx.jfif

Amint arról korábban már többször hírt adtunk, a Baross Gábor utcai KRESZ parkban újjászületik a BMX Freestyle extrém kerékpárospálya. A kivitelező 2022. október 5-én kezdi meg az építést, amely az időjárástól függően nagyjából két hetet igényel. A pálya elemeinek összeállításánál kiemelt figyelmet fordítanak a használati zaj jelentős csillapítására, amelyet az eddigi tapasztalatok alapján a pályák környezetében lakók elégedettséggel fogadtak. Az Országos Bringapark Program keretében nyert 15 millió forinthoz az önkormányzat 40 millió forinttal járult hozzá a megvalósításhoz.

2022-10-04 21:44

Biatorbágy Város Önkormányzata csatlakozott a 2022. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.

bursa.jpg

.2022. november 3-ig nyújtható be az „A” illetve „B” típusú 2023. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (további tájékozódás: https://emet.gov.hu/kategoria/kiemelt-kategoriak/palyazatok/aktualis-felhivasok/bursa-hungarica/ által kiírt pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://emet.gov.hu/eper-bursa-belepesi-pontok/. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva egy példányban, zárt borítékban Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalához kell eljuttatni (2051 Biatorbágy, Baross G. u. 2/a.), a borítékra csak annyit kell ráírni „Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat”. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. november 3. (csütörtök) 

2022-10-03 13:31

Biztos kereset, KSH terepmunka

szamlalobiztosplakat.jpg

Nagykorú, legalább középfokú végzettséggel rendelkező népszámlálási biztosokat keres a Központi Statisztikai Hivatal 2022. október 17-től november 28-ig végzendő „terepmunkára”. A számlálóbiztosok díjazásának mértéke a terepen végzett adatgyűjtés alapján lakásonként és személyenként külön jogszabályban meghatározottak szerint változik, hozzávetőlegesen eléri a bruttó 280.000 Ft-ot. Az elvégzendő feladat a törvényi előírásoknak megfelelően személyes interjúk során adatokat egyeztetni, gyűjteni és rögzíteni annak érdekében, hogy a hivatal (KSH) pontos képet kaphasson Magyarország népességének legfontosabb jellemzőiről. A munkára október 13-ig lehet jelentkezni a mellékletekben található dokumentumok szerint.

2022-09-22 11:11

Csőtörés a biai egészségközpontban

csotores.jpg

2022. szeptember 30-án, pénteken csőtörést észleltek a Szabadság utca 8. szám alatti, biai háziorvosi egészségközpont és ifjúsági tér épületében. A meghibásodást Biatorbágy városgondnoksága jelentette a településünk víziközműrendszerét kezelő Fővárosi Vízművek https://www.vizmuvek.hu/hu/kezdolap/ugyintezes felé, amelynek munkatársai remélhetőleg a hétfői munkakezdésre kijavítják, így az egészségügyi, és szociális ellátásban a vízhiány nem jelent majd fennakadást.

2022-09-30 23:02

Kerékpár szervizoszlopok

kerekszerszam.jpg

Már bárki számára használhatók a városi kerékpáros szervizoszlopok, amelyek a „vandálbiztosan” kihelyezett szerszámokkal lehetőséget kínálnak az útközben meghibásodott bringák gyors sajátkezű javítására. Senkit ne téveszen meg az elnevezés, a szervizoszLOP nem a szerszámok ingyenes beszerzésének pontja! Vigyázzunk rájuk, hogy sokáig szolgálhassák a kerékpárosokat!

2022-09-29 11:40

Biatorbágyi Karikó János Könyvtár INTÉZMÉNYVEZETŐ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény 94. §-a alapján pályázatot hirdet a

Biatorbágyi Karikó János Könyvtár

INTÉZMÉNYVEZETŐ

(vezető állású munkavállaló)

munkakör betöltésére.

Inhalt abgleichen