KKV pályázat

4,5 milliárd forint keretösszeggel megjelent a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás. A támogatási kérelmeket február 20-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.

Tisztelt Pályázók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január 4-én a Pénzügyminisztérium meghirdette a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című Pályázati Kiírást 4,5 milliárd forintos keretösszeggel.
A Pest megyei kkv-k eszközbeszerzéseit támogató pályázati kiírás célja a megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci helyzetének erősítése, a munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. A vállalkozások a támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik, így például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre. A pályázat keretében kisléptékű fejlesztésként minimum 10, maximum 60 millió forint, nagyléptékű fejlesztésként minimum 60, maximum 300 millió forint értékű támogatás igénylésére van lehetőség. Önállóan nem támogatható tevékenységként gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók.
A „Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2019. február 20-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.huoldalon.
2019. január 4.

________________________________________
Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén (PM_KKVESZKOZ_2018)
Pályázati kiírás
Pályázati adatlap