Biatorbágy komposztál program

Biatorbágy Város Önkormányzata elindítja a „Biatorbágy komposztál” nevű programot. Az akció célja a kerti zöldhulladék helybeni hasznosítása, a lakosság ösztönzése a természetbarát, egyéni- és települési szinten is költséghatékony hagyományos termőföld-megújítási megoldások alkalmazására. A csatlakozási szándékot a mellékletben található jelentkezési lappal lehet jelezni.

Az elbírálás folyamatos. Az önkormányzat környezetvédelmi alap nevű költségvetési kerete terhére az idei évben közel 60 db 650 literes komposztáló láda kerül térítésmentesen kiosztásra a jelentkezési sorrend és a felhasználási feltételek elfogadásának figyelembevételével.
A jelentkezési lap letölthető az alábbi linken vagy elérhető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a). A kitöltött jelentkezési lap leadható az Ügyfélszolgálaton, vagy elküldhető a komposztalas@biatorbagy.hu címre.
A jelentkezési lapok beérkezési határideje: 2019. november 30. Az igényelt komposztáló edény átvételéről szóló értesítés a jelentkezések elfogadásának sorrendjében történik.
 

Csatolmány Méret
komposztalas_jelentkezesi_lap_2019_korr_ml.pdf (277.72 KB) 277.72 KB