Lakossági barnakőszén felmérés

Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felméréséhez. Erre tekintettel felhívjuk a településünkön élők figyelmét, hogy amennyiben barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az önkormányzatnál.

Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, tehát a háztartásonként esetlegesen leadott igénylések települési szinten összesítésre kerülnek, azok önmagukban még nem keletkeztetnek jogosultságot fűtőanyag ellátásra. Az igényeket a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások (név, cím és a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozó barnaszén szükséglet mennyiségének mázsában történő megadásával, valamint a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulással) jelezhetik a mellékelt nyomtatványon, vagy a fenti adattartalommal 2022. szeptember 28-án 16.00 óráig személyesen a Biatorbágyi Polgármesteri Hivatalban (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 2/A.) vagy az igazgatas@biatorbagy.hu e-mail címen. Együttműködésüket ezúton is köszönjük.

dr. Szabó Ferenc

jegyző

 

"Háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő. Egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakóhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás."

Csatolmány Méret
Lakossági tájékoztatás (116.73 KB) 116.73 KB
Igénylőlap (doc) (42.84 KB) 42.84 KB
Adatkezelési tájékoztató - lakossági barnakőszén felméréshez (271.93 KB) 271.93 KB