„Biatorbágy Város településrendezési eszközeinek módosítása, a helyi építési szabályzat és szabályozási terv vonatkozásában” szóló partnerségi egyeztetés

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselőtestülete az 54/2022 (II. 24.) , valamint a  308/2022. (X.27.)  határozat 2. pontjában döntött   Biatorbágy, Budapest-Balaton Kerékpárút új nyomvonala „Budapest-Balaton Kerékpárút (BUBA) Biatorbágy, Szabadság úti szakaszának kiváltása  a Füzes-, majd pedig a Benta-patak nyomvonalát követő alternatív nyomvonallal”   vonatkozásában  a területrendezési eszközök módosításának előkészítéséről.

Biatorbágy Város Önkormányzata megbízásából a Város‐Teampannon Kft. készíti a településrendezési eszközök módosítását, azon belül is csak a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását egy részterületre vonatkozóan. Az önkormányzat a településrendezési eszközök módosításának kezdeményezéséről döntött és elindította a módosítási eljárást „a településtervek tartalmáról, elkészítésének és

elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről” szóló 419/2021. (VII. 15.)Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 68. § szerinti egyszerűsített eljárásban.

A tervezett HÉSZ rendelet módosítás a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonásával történik, amely érdekében az önkormányzat elektronikus úton partnerségi egyeztetést kezdeményez  a lakossággal a mellékelt dokumentáció alapján.

Kérjük, hogy észrevételeiket, javaslataikat 2023. március 19.-ig  juttassák el a Biatorbágy Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárság, Főépítészi csoportjához, karosi.klara@biatorbagy.huelektronikus e.mail címre.

Segítő közreműködésüket és észrevételeiket ezúton is köszönjük. 

Csatolt fájlMéret
PDF icon bia_buba_tre_mod_2023_0308_partnersegi_anyag-1_2023._03._09.pdf43.97 MB