Manó és Manócska Családi Napközi

Cím 2051 Biatorbágy
Mester utca 2
Postacím 2051 Biatorbágy
Mester utca 2
Kapcsolattartó Szimandlné Székely Szilvia és Hercegfalvi Edina
Telefonszám +36 70 271 4186
Email cím
Honlap
Nyitvatartás
hétfő: 7:00 - 17:00
kedd: 7:00 - 17:00
szerda: 7:00 - 17:00
csütörtök: 7:00 - 17:00
péntek: 7:00 - 17:00

Jelentkezési lehetőség a Manó és Manócska családi napközibe Biatorbágy Városban a Premontrei Női Kanonokrend által fenntartott családi napközikbe elsősorban 2 és 4 év közötti gyermekeik napközbeni ellátását igénylő családok jelentkezését várjuk. A családi napközikben a gyermekek ellátása kiscsoportos körülmények között történik, egy csoportban maximum hét gyermek gondozása folyik.
A helyszín az Egészségház alsó szintjén lett kialakítva. Elsősorban olyan családok jelentkezését várjuk, akik munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem tudják megoldani gyermekük napközbeni felügyeletét. A szolgáltatásba elsősorban azok a 2. életévüket betöltött gyermekek vehetők fel, akik a 2. életévük betöltésének időpontjában minimum két éve igazoltan Biatorbágyi lakóhellyel rendelkeznek.
A felvétel során előnyt élveznek:
A. A szülők munkavállalók, és a családnak havonta olyan kiadása van, amely kifizetésének elmaradása a lakhatásukat veszélyezteti.
B. Egyszülős család, ahol a szülő munkavállaló és a családnak havonta olyan kiadása van, amely kifizetésének elmaradása a lakhatásukat veszélyezteti.
C. A családban életvezetési problémák vannak (pl. konfliktus, szenvedély-, egyéb betegség, stb.) és a szolgáltatás igénybevétele kifejezetten a gyermek érdekét szolgálja.
A felvételekről külön erre a célra létrehozott felvételi bizottság dönt. A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése, mely átvehető személyesen a Manó és Manócska Családi Napköziben, a Családsegítő Központban, (Mester utca 2. szám alatti Egészségházban), valamint a Védőnői Szolgálaton.
További elérhetőségek: manocsaladinapkozi@gmail.com
Mobil telefon: 06/70-2714186
Cím: 2051 Biatorbágy, Mester utca 2 (Egészségház)