Új ügyvezető a Biatorbágyi Vízművek Kft. élén

Új vezető irányítja a Biatorbágyi Vízművek Kft.-t. Szeptember közepétől Poldermann Petra látja el az ügyvezetői teendőket.

Névjegy
Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kezdte, ahol vegyészmérnöki végzettséget, majd ezt követően a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen mérnök-közgazdász másoddiplomát szerzett.

2001-től a Fővárosi Vízművek Zrt. alkalmazottja, először a gazdasági vezérigazgató-helyettes, később a vezérigazgató közvetlen munkatársaként tevékenykedett, majd az agglomerációs szolgáltatással foglalkozó csapat tagja lett. Egy gyermek édesanyja.


„Fontosnak tartom, hogy a víz- és csatornaszolgáltatás minősége, a műszaki színvonal és a költséghatékonyság közötti optimumra törekedjünk. Célom, hogy Biatorbágy Város Önkormányzata víziközmű vagyonának gondos gazdája legyek. Kiemelt feladatomnak tekintem az üzemeltetés biztonságának növelését.

Mostanra elkészült az ivóvíz-hálózat állandó üzemvitelét felügyelő rendszer és folyamatban van a szennyvízhálózati felügyeleti rendszer kiépítése is. A 2009. évi fejlesztések közül kiemelném a Csillag utcai átemelő tájba illesztését, melyet hamarosan az átemelő műszaki átépítése követ. Rövid időn belül elkészül a Viadukt átemelő felújítása, környezetbe illesztése. Ezek mellett terveink között szerepel a Szent István utca hiányzó csatornaszakaszának kiépítése is. A csapadékos időszakban okozott kiöntések, károk csökkentése érdekében folytatjuk a csapadékvíz csatornahálózatba történő illegális bevezetésének felderítését.

Remélem, munkánkkal kivívjuk a biatorbágyiak elégedettségét.”

 

Fővárosi Vízművek Zrt.