A Viadukt SE kapta a Fedák Józsefről elnevezett díjat

Idén is megrendezésre került Biatorbágy Város Önkormányzati Sportnapja a Kolozsvári utcai sportpályán, ahol átadták Fedák Józsefről elnevezett Testnevelési és Sport díjat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került Biatorbágy Város Önkormányzati Sportnapja a Kolozsvári utcai sportpályán, amire egyre több érdeklődő, sportolni és versenyezni vágyó látogat el évről-évre. Az esemény főszervezője Misurdáné Bugya Katalin sikerként értékelte a május 8-i rendezvényt – mind a tizenkét meghirdetett versenyszámot sikerült megtartanunk a jelentős számú versenyzőnek köszönhetően, ami az előző évekhez képest egy versenyszámmal a röplabdával egészült ki - fogalmazott a hivatal rendezvényszervezője.

A sportnapot Szakadáti László a Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke nyitotta meg beszédében méltatva kis országunk kiemelkedő sportteljesítményeit. A rendezvény fénypontja Biatorbágy Város Képviselő-testület által 2001-ben alapított Fedák József Testnevelési és Sport Díj átadása volt, amelyet a Viadukt Sportegyesület képviseletében dr. Cserniczky Tamás az egyesület elnöke vette át dr. Palovics Lajos polgármestertől. „Ma a Viadukt Sportegyesület minden korosztályban működtet labdarúgó csapatot, az óvodáskorúaktól az öregfiúk bajnokságáig. Ezen kívül további öt sportág szakosztályait is működteti, illetve magához vonzotta, Különböző szakosztályaiban, csapataiban 2010-ben már mintegy 500 fő sportol. A jelenlegi vezetés már igen nagy súlyt fektetett az utánpótlás nevelésére is, valamint arra, hogy a sportolás, az edzésmunka és a versenyek egyaránt a lehető legmagasabb színvonalon történjenek.” - áll az egyesületnek adományozott kitüntető oklevelen, amellyel együtt 160 ezer forint pénzjutalom is jár.