Online közvetítés a képviselő-testületi ülésről

Városunk képviselő-testületi ülése mától élőben nyomon követhető az interneten feltéve, hogy a testület hogyan dönt a beérkezett ajánlatokról. A próbaadásra a ma délután 15 órakor kezdődő képviselő-testületi ülésen kerül sor.

Az új városvezetés célul tűzte ki a valódi nyilvánosság megteremtését a lakosság széles körének tájékoztatása érdekében. Ennek első lépéseit már az alakuló ülésen tapasztalhattuk, amely eseményen a helyi kábeltv szolgáltatott elő műsort. A legelső adás sikeressége miatt, egy állandó és költséghatékony rendszer kialakítása vált szükségessé. Tarjáni István polgármester a mielőbbi megoldás érdekében ajánlatot kért a testületi ülések elő közvetítésének lebonyolítására a BiaTV helyi kábelszolgáltatótól és a Globomax Kft.-től a már meglévő szavazó-döntéstámogató rendszer fejlesztőitől.

A város vezetése ma dönt a szolgáltatóktól beérkezett ajánlatokról a testületi ülések élő közvetésének lehetőségeiről. Ennek részeként kerül sor a robotkamerás rendszer online próba üzemének elindítására. A tervek szerint az ülésről készült felvétel a honlapon archiválásra kerül, így a későbbiekben akár napirendi pontok szerint is megtekinthető lesz.

 

Elő közvetítés kezdete: 2010. december 9. 15:00
Közvetítés megtekinthető: www.onkormanyzatitv.hu (az élő adás a honlap jobb oldalán az "Élő adások" közül érhető el)