Támogatjuk a biatorbágyi társadalmi szervezeteket

Biatorbágy Város Képviselő-testülete pályázatot ír ki a Biatorbágyon működő társadalmi szervezetek támogatására. Biatorbágy Város Képviselő-testülete anyagilag is támogatni kívánja a település területén működő társadalmi szervezeteket, hogy ezzel is segítse közösségek létrejöttét és megerősödését, fokozza a közösséghez tartozás élményét, a kisközösségeken keresztül a város egészéért érzett felelősség megtartó erejének kialakítását.

A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek a több, de legalább három szervezet által közösen vállalt programok és célok.

A pályázaton azon szervezetek vehetnek részt, amelyek települési művelődési, sport, érdekvédelmi közéletben, rendezvények szervezésében aktívan résztvesznek, maradandó értékeket hoznak létre ill. a közösség érdekében végzett egyéb tevékenységet végeznek, mely alkalmas arra, hogy hozzájáruljon a településen élők életminőségének javulásához, öregbíti a település jó hírét, továbbá hitelesen képviseli és támogatja a Képviselő-testület általános célkitűzéseit.

Fontos szempont, hogy a társadalmi szervezet tagjainak legalább 2/3-a biatorbágyi lakosnak kell legyen, a társadalmi szervezet biatorbágyi székhelyű és a szervezet legalább egy éve működjön a településen.

 

Részletek:  << Pályázati kiírás >>