A Biatorbágyi Képviselő Feleségek Közleménye

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Serflek Györgyi asszonytársunk, Tarjáni István polgármester felesége életének 53. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.  Végső búcsúztatására 2011. január 7-én (pénteken) 14.00. órakor kerül sor a Biai Katolikus Temetőben.

Alig pár napja készítettük együtt az ajándékcsomagokat a biatorbágyi rászorulóknak. Előtte jótékonysági vásárra hívott bennünket, hogy együtt segítsünk. Csendesen, szerényen, de nagy odaadással szervezte a vásárt, kedvesen, vidáman árulta az összegyűlt portékákat. Először vállalt közéleti szereplést, gyakorlatlansága miatt mentegetőzött is.

Az első kávézói megbeszélésünk után azonban valami mégis történt velünk, közöttünk...A zord, fagyos időben mosolyogva indultunk haza.

Ezután sűrű telefonhívások, együtt gondoltuk ki a legapróbb részleteket, együtt pakoltunk, vásároltunk, szállítottunk, bosszankodtunk, izgultunk, nevettünk, elkeseredtünk, lelkesedtünk.

Társakká lettünk... Elhittük, nemcsak leírtuk, hogy a szerető asszonyszívek hűsége és összefogása egységben tarthat családot, helyi közösséget, nemzetet. Elhittük, hogy együtt is dolgunk van Biatorbágyon. Elhittük, hogy együtt kell maradnunk, és jövőre is segítenünk kell.

Drága Györgyi! Messziről indultunk egymás felé, de közel jutottunk egymáshoz, s főként hozzád, s elsősorban miattad. Nagyon siettél, haza...Terveztük a januári nagy összejövésünket, a tapasztalatok megtárgyalását, az ünneplést. Terveztünk személyes beszélgetéseket, barátkozást.

Amiről néhányunkat faggattál, Te előbb látod már színről színre. A földre jött Szeretet ünnepén mentél el közülünk, kérdőjeleket, felkiáltó jeleket hagyva bennünk. De a hálát és a köszönetet is, hogy ismerhettünk, hogy asszonytársként gondolhatunk rád. S a reményt és hitet, hogy találkozunk majd a Teremtő nagy, boldog karácsonyán!


Biatorbágyi Képviselő Feleségek