Felhívás fagyhalál megelőzésére

 

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Helyettes Államtitkárának megkeresésével összhangban Biatorbágy Város Önkormányzata is nagy hangsúlyt kíván fektetni a kihűléses halálesetek megelőzésére, melynek érdekében mindenki által elérhető jelzőrendszert kíván működtetni. 

A jelzőrendszer célja, hogy az Önkormányzat segítséget tudjon nyújtani a Biatorbágy utcáin élő hajléktalan emberek és a saját, sok esetben fűtetlen lakásukban élő, nehezen mozgó, többnyire egyedül élő idős emberek számára.
Mindezekre tekintettel megkérek minden segíteni szándékozót, hogy ha tud a lakó- illetve munkakörnyezetében olyan Biatorbágyon élő emberről, akinek szűkös anyagi lehetőségei okán, valamint kora és/vagy egészségi állapota folytán a téli időszakban lakhelyének, lakásának fűtésével gondjai adódnak vagy a rászorulóknak fel tud ajánlani még használható kályhát, tüzelőt jelezzék azt munkaidőben személyesen a Biatorbágyi Családsegítő Központ és Gyermekjóléti Szolgálat Biatorbágy, Mester u. 2. szám alatti irodáján vagy telefonon a 06-23-534-590 –es központi telefonszámon.

Segítsen, hogy segíthessünk!

 

Tarjáni István s.k.
polgármester