Postarablókat köröz a rendőrség!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés alapján, hétfőn délelőtt a Szabadegyházi Postahivatalban fegyveres rablás történt. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi jelent meg az épület ajtajában. Egyikőjük kilőtte az épület üvegezését, majd a posta ügyfélterében a náluk lévő fegyverből további lövéseket leadva pénzt követeltek. 

A rablás során személyi sérülés nem történt. A szemtanúk vallomásai alapján az egyik elkövetőről fantomrajz készült. A férfi 25 év körüli, fehér bőrű, 170 cm magas, normál alkatú, válla széles, kigyúrt. Társa 180-185 cm magas, vékony testalkatú, szintén fehér bőrű 25 év körüli férfi. Az elkövetéskor mind a ketten fekete ruházatot viseltek, fejükön fekete baseball sapkával. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a grafikán látható férfit, vagy tud a lopott és körözés alatt álló zöld színű HPZ-844-es forgalmi rendszámú Opel Astra gépkocsi hollétéről, amellyel az elkövetők a helyszínről menekültek, vagy esetlegesen a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, az hívja a fejér megyei rendőröket a 22/541-600-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén!

Az elkövetőket vagy a gépkocsit ne kíséreljék meg feltartóztatni, tekintettel arra, hogy az elkövetőknél fegyver van! Amennyiben látják őket, jelezzék ezt a rendőrség felé!

 

Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság / http://www.hirszem.hu