Kötelező szerződés a szemétszállításra

2013. július 1-jétől új szolgáltató, az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft. végzi Biatorbágyon a hulladékszállítást. A vonatkozó jogszabályok alapján minden ingatlantulajdonosnak új szerződést kell kötnie a céggel. Biatorbágy Város Önkormányzata ehhez közösen kíván segítséget nyújtani az alábbiak szerint:
A lakossági szerződéseket két példányban, nyomtatott formában 2013. július 7-ig a szolgáltató a szemétszállítási járatok útvonalán minden ingatlantulajdonoshoz eljuttatja.

Az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft. kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy

• a szerződés mindkét példányát töltsék ki a rendelkezésükre álló – használni kívánt – edényzet mérete alapján,
• mindkét példányt írják alá,
• a szerződés mindkét példányát juttassák el a szolgáltatóhoz

Postán a 1439 Budapest, Pf, 637/1 hagyományos címre, vagy
E-mailen az ahkkft@fkf.hu elektronikus levélcímre (A szerződés itt letölthető)

A kitöltött és aláírt szerződések 2013. július 8-19 között leadhatók Biatorbágy Város Polgármesteri Hivatalában is a hivatali nyitva tartási időben ideiglenesen működő AHK ügyfélszolgálaton.

A szerződések egy – az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft. által hitelesített példányát – a szolgáltató minden ingatlantulajdonoshoz visszajuttatja.

A szolgáltatással és a szerződéssel kapcsolatos felvilágosítás, illetve tájékoztatás kapható az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft. telefonos ügyfélszolgálati vonalán naponta 10.00-15.00 óra között a +36/30-575-7046-os számon.

 

Csatolmány Méret
Lakossági szerződés (136.01 KB) 136.01 KB