Biatorbágy fotópályázat

Az Év Fotóművészeti Alkotócsoportja 2012, a Biatorbágyi Fotóklub Egyesület nemzetközi fotópályázatot hirdet Biatorbágy címmel. A pályázatot a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége támogatja. A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére.

A képek fejezzék ki a "biatorbágyiságot" a fotóművészet eszközeivel. Biatorbágy kategóriába beletartozik Biatorbágy és testvérvárosai (Herbrechtingen, Gyegyóremete, Kiti, Alistál). A nevezési lap megjegyzés rovatában röviden le kell írni, hogy a „Biatorbágy” kategóriában nevezett kép hol készült, vagy miként kapcsolódik a településhez. A rendezőség arra kéri az alkotókat, hogy a pályázatot értelmezzék sokoldalúan. Alkotásaik mutassák be a város gazdag épített örökségét, történelmi helyeit, a biatorbágyiak mindennapjait és ünnepeit, az itt élők és az ide dolgozni járók napi munkáját, a gyönyörű természeti környezetet, a várost övező tájakat, és a hely minden vonzerejét. Képeikkel villantsák fel a még fellelhető hagyományokat. Mutassák be a képeken, milyennek látják Biatorbágyot, örökítsék meg testvérvárosaikkal szövődött kapcsolataikat, az ott élők életét. Fotózzák le a Biatorbágyról elszármazott híres embereket, vagy biatorbágyiak a világ más pontján való cselekedetéről szóljanak, esetleg átvitt értelemben fogalmazzák meg Biatorbágyot. A Biatorbágyi Fotóklub több vezetett fotótúrát is tart a közeljövőben, illetve a város egyéb rendezvényei is kínálnak fotózási alkalmakat. A pályázni kívánók a klub honlapján tájékozódhatnak ezekről, ahol a felkészülésüket segítő további információkat is találhatnak.
Nevezési díj:
• A fotópályázat nevezési díja pályázónként: 2000 Ft.
• A nevezési díj K&H Bank Zrt.10403208-50526572-85771002 számra utalandó. (Az utalás megjegyzés rovatában feltüntetendő a Szerző neve, valamint a „Pályázat 2013” megjegyzés.)
További információ: http://www.biatorbagyifotoklub.hu