Sporttörténelmi meccs a Magyar Kupában

Felnőtt labdarúgócsapatunk 110 éves történelme során először jutott el a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. Itt a 16 közé jutásért játszhattunk itthon a jelenleg másodosztályú, de az NB I-be visszakerülni vágyó Siófok csapatával. Bár a végeredmény sima vendéggyőzelmet mutat, azért megnehezítettük nevesebb ellenfelünk dolgát.

Az első félidőben Novák kétszer is vezetést szerezhetett volna a Biatorbágynak, de a helyzetek kimaradtak, míg a Siófok első helyzetéből betalált. A második félidőben próbáltunk egyenlíteni, de egy kontrából ismét a Siófok szerzett gólt. Ezután minden mindegy alapon támadni kezdtünk, az ellenféltől ki is állítottak egy játékost, de már nem sikerült fordítani. Összességében méltóan búcsúztunk a további küzdelmektől, így is magasan erőn felül teljesített a csapat. Külön öröm, hogy három saját nevelésű fiatal is játszott a csapatban: Kerkovits Ágoston, Novák Lőrinc és Szabó Róbert.

 

Magyar Kupa 4.forduló
Viadukt SE Biatorbágy – Siófok 0 – 2 (0– 1)
Biatorbágy,250 néző
Biatorbágy: Retezi K. – Kerkovits.(Kulin a 75.p),Zoufal, Bozsoki,Várkonyi Z. – Nikolov.(Frank P.az 55.p),Busa B., Nagy L.(Mérey a 51.p), Arany Z.(Szabó R.a 60.p)– Varga D. Novák.
További cserék:Bácskai, Mándi