Kupakkal az életért!

Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, Zsámbék város polgármestere a fővédnöke annak az Ö.T.H.É.T. (Összefogás tisztább, humánusabb, élhetőbb településért) egyesület által indított műanyagkupak gyűjtési kezdeményezésnek, amely egy súlyosan beteg kisgyermek kezelését és gyógyítását szolgálja.

Csenger-Zalán Zsolt képviselő arra kérte a budakörnyéki települések polgármestereit, hogy csatlakozzanak a jótékonysági felhíváshoz, segítsenek a bölcsőhalálból kétszer is visszatért, ma már nyolc éves és egy speciális iskolában első osztályos, ám még mindig folyamatos kezelésre szoruló kislánynak.

Tarjáni István Biatorbágy polgármestere egy piros, fehér, zöld – a nemzet színeit – valamint egy kék, sárga – a helyi zászlót – jelképező kupakcsomaggal érkezett a gyűjtést elindító sajtótájékoztatóra, amelyeket a támogatásra kész együtt érző Biatorbágyiak nevében nyújtott át Makai Ferencnek, a több beteg kisgyermeket és családjait segítő egyesület elnökének. A „Hulladékkal az életért” elnevezésű program az összegyűjtött műanyagkupakok ellenértékét juttatja el a rászorulókhoz, esélyt teremtve a gyógyulásra és az életre. Biatorbágy polgármestere a felkérésre vállalta, hogy a település intézményeiben Szikszai Szintia felépüléséért szervez összefogást.