Legyen képben!

A Körkép e havi számának tartalmából: Húsvét közeledtével Mészáros Péter, a Biai Római Katolikus Egyházközség plébánosa ad lelki-szellemi útravalót az olvasóknak. A Teremtőhöz megtért Hagyó József atya végső búcsúztatására Budapesten a Szent József-templomban került sor február 28-án. Az önkormányzat számára az idei év legnagyobb feladata nem a költségvetés elkészítése, hanem a végrehajtása lesz. (Itt már olvasható!)

Március 1-jétől országosan átalakult a szociális támogatások rendszere.

2015. március 3-án a Magyar Nemzeti Bank visszavonta a DRB Bankcsoporthoz tartozó kisbankok tevékenységi engedélyét. A betétesek még e hónapban – 20 munkanapon belül maximum 30 millió forintig – hozzájutnak megtakarításaikhoz.

Nemzeti szkander bajnokság helyszíne lesz Biatorbágy.

Barlay Zsuzsa karnagy, énekes, zenetanár váltotta Bolyki Esztert a Pászti Miklós Vegyeskórus élén.

Gombos Kata a Kisgombos Mesebolt tulajdonosa volt a Biatorbágy a vállalkozókért, a vállalkozók Biatorbágyért fórum februári vendége.

1946 januárjától közel 170 ezer sváb volt kénytelen elhagyni szülőföldjét. Rájuk emlékezve koszorúzták meg a hajdani vasútállomás falán elhelyezett kitelepítési emléktáblát.

Újra Biatorbágyon koncertezett az Éles Gábor-trió.

Biztonságosabbak lesznek a zebrák.

Időnként úgy tűnik, mintha az autósok elfelejtenék, hogy Biatorbágyon is érvényesek a közlekedési szabályok.

Március elején sebkezelő centrum nyílt az egészségházban.

A személyijövedelemadó-bevallások benyújtásának határideje május 20. Ajánljuk figyelmükbe az 1+1 százalékos önkéntes felajánlás helyi lehetőségeit.

Csatolmány Méret
Biatorbágyi Körkép 2015. március (2.85 MB) 2.85 MB