Kié lesz az év praxisa?

Közös örömünkre szolgálhat, hogy három biatorbágyi érintettje is van „Az év praxisa a Kárpát-medencében” idei pályázati kiírásának.
Az internetes versengés első körében ott található Dr. Juhász Zsuzsanna gyermekorvos, Dr. Koncz Erika háziorvos, valamint kárpátaljai testvértelepülésünkről, Nagydobronyból, Dr. Baksa Géza járási főorvos neve is.

Az elismerést az idén is 10-10 háziorvos nyerheti el - munkatársaival, a nővérekkel együtt - határon innen, és határon túl. A versenyre való jelölések elsősorban a páciensektől érkeztek, de a jelölők között önkormányzatok, intézmények vagy civil szervezetek is megtalálhatóak.
Az, hogy a jelöltek közül, kik lesznek a befutó nyertesek, az a most zajló szakmai zsűrizés után, a május 16. és 28. között tartó internetes szavazás végén fog majd kiderülni.
A jelölő listára felkerült kiváló orvosainkat ismerve bizakodhatunk, hogy a zsűri lehetőséget ad rá, hogy ott lehessenek a második fordulóban is. Ez esetben akár az elmúlt esztendeihez hasonló siker is megismétlődhetne. Akkor ugyanis Dr. Száray Eszter Biatorbágyról, valamint Dr. Ádám József Gyergyóremetéről, - székelyföldi testvértelepülésünkről – végeztek az első helyen.

A verseny és a szavazás részleteiről a http://www.evpraxisa.hu/ honlapon lehet bővebben olvasni.