Póttűzifa jogosultak figyelmébe!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a kormány által kezdeményezett reszicsökkentési program kiegészítése csak az arra korábban már jogosultságot szerzett és tüzifát igénylő biatorbágyi polgároknak nyújt lehetőséget további tűzifa mennyiség átvételére. Amint arról korábban már hírt adtunk, az érintetteket az önkormányzat tértivényes levélben értesíti erről a lehetőségről. Az átvételre jogosító igazolásokat 2019. november 28-án adtuk postára, így annak megérkezése néhány munkanapon belül várható.

Az önkormányzat hivatalos honlapján, valamint az Otthonunk Biatorbágy közösségi oldalán megjelent tájékoztatót többen is félreértették. Biatorbágy Város Önkormányzata a rezsicsökkentés kiegészítésére jogosultaknak – amint azt korábban is tette – névre és címre szóló levelet adott postára minden érintettnek.

A felhívást azért tettük interneten is közzé, mert fontosnak tartjuk, hogy a levél várható megérkezéséről ezen városi hírforrásokon keresztül is értesülhessenek. Bízunk abban, hogy nemsokára minden érintetthez eljut a hagyományos úton, levélben megküldött értesítés. Az előző megkeresésre a mindösszesen 174 fő tűzifát igénylő biatorbágyi lakos közül csupán 10 fő részére hiúsult meg az átadás, ők részben elköltöztek, nem tudták felmutatni a névre szóló Igazolást (mely egyébként Hivatalunk Igazgatási Osztályán ismételten kiállítható), illetve megtagadták az átvételt. Köszönjük megértésüket! 
     

Csatolmány Méret
kompenzacio_polgarmestertol_tajekoztato.pdf (183.89 KB) 183.89 KB