Havi archívum

Kép
mikulas_2010.jpg
Nov 29

Jön a Mikulás!

December 5-én , délután fél négykor a kicsiket és nagyokat egyaránt várja a Mikulás a Fő téren!

Nov 26

Oktatási Bizottság 2010.11.29.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2010. november 29-én, hétfőn 15.00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Térkép
Nov 25

Térinformatikai térkép

Mától érhető el honlapunkon a település többfunkciós térképes megjelenést szolgáló alkalmazása. Ez az újszerű térinformatikai megoldás egyaránt alkalmas a lakosság tájékoztatására és az önkormányzat munkájának támogatására.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Nov 24

Lakossági fórum

Biatorbágy Város Polgármestere 2010. december 2-án 18 órakor a Közösségi házban Torbágyon és 2010. december 3-án 18 órakor a Biatorbágyi Általános Iskola biai épületében lakossági fórumot tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Nov 19

Időseket rabolnak ki

Önkormányzatunkhoz több lakossági bejelentés is érkezett, miszerint Biatorbágy Város Önkormányzat nevével csalók élnek vissza és burgonyát, hagymát, pénzt osztogatnak idős embereknek. A gyanútlan áldozatokat eközben kirabolják.

Nov 18

Oktatási Bizottság 2010.11.22.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2010. november 22-én, hétfőn 15.00 órai kezdettel rendkívüli zárt ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Nov 10

Népszavazás kezdeményezése

Hitelesítési záradékkal látta el az „Egyetért Ön azzal, hogy Torbágy újra önálló település legyen?” kérdést tartalmazó helyi népszavazást kezdeményező aláírásgyűjtő ívet a helyi választási iroda vezetője, miután a helyi népszavazással kapcsolatban a jogorvoslati határidő lejárt.

Nov 10

Képviselő-testületi ülés 2010.11.11.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 2010. november 11-én (csütörtökön), 17 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
HPV oltás harmadik forduló
Nov 8

HPV oltás harmadik forduló

Felhívjuk azoknak a szülőknek a figyelmét, akiknek gyermeke részt vett a HPV oltás programjában, hogy a harmadik oltásra 2010. november 18-án 17 órakor kerül sor a gyermekorvosi rendelőkben. Erről az oltásban résztvevők külön, postai úton értesítést is kapnak.

Nov 3

Ellenőriztesse tüzelő- és fűtőberendezéseit

Beköszöntött a hideg idő és szükségessé vált az épületek fűtése. Évente több ember esik áldozatul a nem megfelelő műszaki állapotú tüzelő- és fűtőberendezések, illetve ezek kezelésére vonatkozó előírások megszegésének következtében keletkezett tűzeseteknek.

Kép
Zöldhulladék gyűjtési akció
Nov 3

Zöldhulladék gyűjtési akció

Biatorbágy Város Önkormányzata és a Saubermacher – Bicske Kft. őszi zöldhulladék gyűjtési akciót szervez. Az akció csak és kizárólag a zsákos avar- és kerti zöldhulladék gyűjtésére vonatkozik, valamint kötegelt, gyűjtött gallyakra.