Havi archívum

Kép
karácsonyfa
Dec 18

Igazgatási szünet

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Biatorbágy Város Képviselő-testülete a 31/2023. (I.26.) számú, illetve 204/2023. (IX.28.) számú határozatában foglalt döntések értelmében a Polgármesteri Hivatalban 2023. december 21.

Kép
korkep_23_12
Dec 14

Évfordulós Körkép

Megjelent a Biatorbágyi Körkép 2023. december – 2024. januári lapszáma. A karácsonyi ünnepkör jegyében ezúttal a Torbágyi Katolikus Egyházközség plébánosának, Bohn István esperesnek elmélkedését olvashatják.

Kép
rendorseg
Dec 7

Figyeljünk embertársainkra!

A rendőrség a hideg idő beköszöntével kiemelt figyelmet fordít az egyedül élő, idős emberekre. Ők mindig nagyobb veszélynek vannak kitéve, ami a hosszú téli esték, a hideg időjárás és a fagypont alatti hőmérséklet miatt ilyenkor fokozódik.

Dec 7

Hulladék elszállítás

A Depónia Nonprofit Kft. mai kommunális hulladék gyűjtését jelentősen megnehezítette a szélsőséges időjárási viszony. Ahová a mai napon nem tudtak eljutni, ott a holnapi napon fogják a kommunális hulladék gyűjtését elvégezni. 

Kép
diploma
Dec 4

2024. évi Bursa Hungarica

Elbírálásra kerültek a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra benyújtott anyagok.

Kép
itelkezesiszunet
Dec 4

Ítélkezési szünet

A Budaörsi Járásbíróság 2023. december 27. napjától 2023. december 29. napjáig ítélkezési szünetet tart. Ezen idő alatt tárgyalásokat nem tartanak, kivéve a személyes jelenlétet ígénylő halaszthatatlan eljárási cselekmények (pl távoltartás).

Kép
adventikoszoru
Dec 2

Adventi koszorú

A város adventi koszorúját a polgármesteri hivatal régi ügyfélszolgálati bejárata előtt helyezték el. Az első gyertyagyújtás 2023. december 3-án, vasárnap 17:00 órától lesz a Czuczor iskola diákjaival.