Bodorkos Ádám

Elérhetőségek:
Mobil: +36-30-362-27-48
E-mail: bodorkos.adam@gmail.com
Fogadóóra: Előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetést követően minden hónap második hétfőjén 17:00-18:00 között., az Önkormányzat által kijelölt teremben.

1983-ban születtem Budapesten. Családommal 1990 óta élek Biatorbágyon.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2009-ben építőmérnök diplomát szereztem. Jelenleg is a szakmámban dolgozom, egy magyar tulajdonú generálkivitelező cégnél vagyok projektvezető.

Több mint 10 évig voltam a Viadukt Sportegyesület igazolt játékosa, a serdülőtől a felnőtt csapatig. Huszonnyolc éve vagyok oszlopos tagja a Biatorbágyi Füzes Tánccsoportnak, melyet korábban néhány évig az Ifjúsági Fúvószenekarral is kísértem.

2014-ben léptem be a Szövetség Biatorbágyért Egyesületbe, amikor az elnökség döntését követően a civilszervezet megkezdte a fiatalítást. Elhatározásomat nagymértékben segítette az egyesület lokálpatrióta szellemisége, hiszen csak és kizárólag ilyen filozófia mentén tudom magam elképzelni Biatorbágy politikai életében.

Belépésemet követően ért a megtiszteltetés, hogy a 2014-es önkormányzati választáson a 3. számú választókerületben a választók bizalmat szavaztak nekem és 2014. október 12. óta a Szövetség Biatorbágyért Egyesület képviseletében önkormányzati képviselő lettem.

Az elmúlt öt évben az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöki tisztjét láttam el. Ez idő alatt mind a munkában, mind a magán- és közösségi életemben szerzett tapasztalatokkal megfelelően tudtam segíteni a városvezetés munkáját a képviselő-testületben és a bizottságban egyaránt.

A megszerzett tapasztalatoknak, valamint szakmámnak és képzettségemnek köszönhetően megfelelő tanácsokkal tudnám segíteni a leendő városvezetés munkáját Biatorbágy infrastrukturális felzárkóztatásában és fejlesztésében.

A Képviselő Testület 2019.11.11-i rendkívüli ülésén döntött a 2019-2024-es önkormányzati ciklus bizottságairól, azok szerkezeti felépítéséből. A testületi döntés értelmében a következő 5 évben a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottságnak leszek a tagja. Azt gondolom, hogy ezzel egy olyan döntés született, hogy építőmérnök végzettségemnek megfelelően itt fogom tudni legjobban kamatoztatni a tudásomat.

Az elkövetkezendő 5 évben olyan ügyekért szeretnék dolgozni, legyen szó városfejlesztésről, sportról vagy akár kultúráról, melynek eredménye egy élhetőbb Biatorbágy.