Kulturális szervezetek
Fiatalok a Fiatalokért Biatorbágyi Közhasznú Egyesület
Elnök:
Krecz Zoltán
Telefonszám:
E-mail:
fifikebia@gmail.com
Adószám:
18715400-113
Számlaszám:
10403208-50515757-88521009

Fiatalok a Fiatalokért Biatorbágyi Közhasznú Egyesület

Fiatalok a Fiatalokért Biatorbágyi Közhasznú Egyesület (FiFiKE)
További honlap: fifike.blogspot.com
További e-mail: ezatenapod@yahoo.com

Elnök: Krecz Zoltán
Alelnök: Wéber Tamás
Titkár: Nagy Olivér


A Fiatalok a Fiatalokért Biatorbágyi Közhasznú Egyesület 2006-ban alakult abból a célból, hogy kiépítsen Biatorbágyon egy aktív ifjúsági közösséget, különböző programokkal, rendezvényekkel színesítse az itt élő fiatalok életét, segítse önmegvalósításukat, lehetőséget adjon számukra, hogy elképzeléseiket megvalósíthassák.
Egyesületünk jelenleg 25 taggal működik, kezdeti létszámunkat – 13 fő – majdnem megkétszereztük az elmúlt évek folyamán. Programjainkat közösen találjuk ki, tervezzük meg, és bonyolítjuk le.
Az elmúlt években céljainknak megfelelően kulturális- szabadidős- illetve sportprogramokat is nagyszámban szerveztünk a fiatalok körében.

A saját szervezésű kulturális- szabadidős- illetve sportprogramok mellett aktívan részt veszünk Biatorbágy egészét érintő rendezvényeken (Biatorbágyi Testvérvárosi Napok, Önkormányzati Sportnapok stb.).
Nagy hangsúlyt fektetünk a testvérvárosi kapcsolatok ápolására, folytatva ezzel városunk hagyományait, és egyben megteremtve annak lehetőségét, hogy a kapcsolat a mi generációnk jövőjében is fennmaradjon. 
Legnagyobb sikerű programunknak, a 2006 óta minden év augusztusában megrendezésre kerülő, „Ez a Te Napod!” (rövidítve: ETNA) másnéven Biatorbágyi Ifjúsági Napok programsorozatot tekintjük.  Ötletét, kezdeményezését sajátunknak érezzük. Szervezésében a Családsegítő Központ és Gyermekjóléti Szolgálattal szorosan együttműködünk.