242/2022.(IX. 01.) határozata Mozgássérült játszóeszközök elhelyezéséről és a Pecatavi Közösségi Tér fejlesztéséről

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének

242/2022.(IX. 01.) határozata

Mozgássérült játszóeszközök elhelyezéséről és a Pecatavi Közösségi Tér fejlesztéséről

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta amozgássérült játszóeszközök elhelyezéséről és a Pecatavi Közösségi Tér fejlesztésérőlszóló előterjesztéstés az alábbi határozatot hozza:

  1. Biatorbágy Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatja egy darab nyolcszemélyes forgóhinta mozgássérült játszóeszköz elhelyezését a Fő téri játszótéren, valamint a Peca Tavi Közösségi Tér fejlesztését, a megvalósítást a 2022. évi költségvetés játszótér fejlesztési keretből 20.000.000,- Ft összeg erejéig biztosítja.
  2. Biatorbágy Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatja egy darab nyolcszemélyes forgóhinta mozgássérült játszóeszköz elhelyezését a Fő téri játszótéren, melynek megvalósítását 15.000.000,- Ft összeggel támogatja a 2022. évi költségvetés játszótér fejlesztési keretből.
  3. Biatorbágy Város Képviselő-testülete támogatja emléktábla elhelyezését a hinták közelében, mellyel méltó módon elismerik és megköszönik az ötlet képviselőinek, a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesületének, támogatóiknak, Biatorbágy Város lakosságának a hozzájárulását és segítőkészségét.
  4. Biatorbágy Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatja a Peca Tavi Közösségi Tér fejlesztését, melynek megvalósítására a 2022. évi költségvetés játszótér fejlesztési keretének terhére 5.000.000,- Ft összeget biztosít.
  5. Felkéri a polgármestert a beruházásokra vonatkozó árajánlatok bekérésére, valamint a szerződések megkötésére.

Határidő:folyamatos

Felelős:Polgármester

Végrehajtásért felelős:Műszaki Osztály

Csatolmány Méret
Letöltés (147.42 KB) 147.42 KB