Barázdák című könyv bemutatója a Faluházban

A Biatorbágyi Ökumenikus Művelődési Egyesület rendezvénye keretében kerül bemutatásra a  Barázdák portrékötet 2009. december 11-én 19 órakor a Faluházban, a BÖME karácsonyi műsora keretében.

Történetek a tehetségről, a szorgalomról, a hit erejéről, a munka és az alkotás szeretetéről.
Köztünk élő emberek, akik megtapasztalták és tudják: a hétköznapokon is történhetnek velünk csodák. Különféle dolgokhoz értenek, különböző utakat jártak be, más-más karakterek, akik megszólalnak és beszélnek őszintén magukról, a körülöttünk lévő világról.
Eltérő szemléletű szerzők, akik saját stílusukban jegyezték le a vallomásokat. A sokszínű és eltérő műfajú olvasmányokból eltalált szerkesztéssel és a beszédes fotókkal izgalmas kiadvány született.

E könyvecske lapjain olyan pillanatfelvételekkel és portrékkal találkozhatunk, amelyek mindnyájunk számára szolgáltatnak megszívlelendő tanulságokat. Saját magunk küzdelmeire és örömeire is könnyen ráismerhetünk. S ha egy kicsit hagyjuk, hogy a saját életünkbe is belépjenek ezek az írások, akkor feltárulhat előttünk egy nagy titok.
Megtudhatjuk, hogy mi varázsolja színessé az unalmasnak és szürkének látott mindennapjainkat.

A kötet szerzői:
Balassa János, Horváth Erzsi, Horváth Imre, Joó, István, Mester László, Nánási Tamás, Szebeni Antal, Sz. Kiss Mária, Tálas-Tamássy Tamás.
Beszélgetőtársak:
Bolyki Eszter, a Bolyki Brothers, Boros István, Chemez Árpád, Fűtő Róbert, Hagyó József, Konta Ildikó, Kovácsházi István, Köves László, Lelkes Márk, Lelkes Péter, Lévai Mária, Néder Norbert, Simkó Mari, Steinhauser Teri, Szapinszki Rudolfné, Tóthné Kelemen Margit.


A könyv ára a bemutatón és előtte megrendelve 1500,-Ft.
(Később 1700,-Ft. 5 db egyszeri vásárlástól már ismét 1500,-Ft)
Előrendelést név, cím, telefonszám és darabszám megadásával december 10-ig fogadunk a szadmari@gmail.com e-mail címen vagy a 20/244 68 13-as telefonszámon