Elbírálták a 2010. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2009. november 17-ei ülésén elbírálta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra benyújtott pályázati anyagokat.

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2009. november 17-ei ülésén elbírálta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra benyújtott pályázati anyagokat és a 17/2009. (11.17.) OKB. számú határozatával meghozta döntését a támogatott pályázók személyéről és a részükre nyújtott támogatások összegéről.

- a 33 db. „A” típusú pályázati kiírásra benyújtott pályázati anyagból 1 nem felelt meg a pályázati kiírásban foglaltaknak, ezért azokat a bírálatból formai hiba vagy hiányosság miatt ki kellett zárni. Így a Bizottság elé megvitatásra kerülő pályázatokat –1 pályázó kivételével - támogatásban részesítette. A megítélt támogatások összértéke 203.000 Ft/hó lett. Az egy eredményes pályázóra jutó támogatás átlagos mértéke valamivel több, mint 6.548 Ft/hó.

- a 4 db. „B” típusú pályázati kiírásra benyújtott pályázati anyagból 1 nem felelt meg a pályázati kiírásban foglaltaknak, ezért azokat a bírálatból formai hiba vagy hiányosság miatt ki kellett zárni. Így a Bizottság elé megvitatásra kerülő összes pályázatot támogatásban részesítette. A megítélt támogatások összértéke 19.000 Ft/hó lett. Az egy eredményes pályázóra jutó támogatás átlagos mértéke valamivel több, mint 6.333 Ft/hó.

A 2010. évi pályázati fordulóban részt vett összes pályázó a támogatások pontos havi összegéről, valamint a pályázat további menetéről lakcímére postázott írásbeli értesítést kap.