Aki nem matricáz, ne szemeteljen!

A Saubermacher Bicske Kft., Biatorbágy hulladékszállítással megbízott cége tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a velük szerződésben álló, de matricával nem rendelkező ügyfeleiktől 2012. január 16-tól a kommunális hulladékot nem áll módjukban elszállítani.

A hulladékkezelő 2011. december 15.-én minden biatorbágyi ügyfélnek, aki tartozással nem rendelkezett postázta a 2012.-ben érvényben lévő, szállításra feljogosító matricát. Az esetleges reklamációk, (nem kaptam matricát, ellopták a matricát) feldolgozása folyamatos. A cég 2012. január közepéig türelmi időt biztosított, így a 2012.-es matrica nélkül is kiürítette a tárolóedényeket.
A Kft. tájékoztató levélben értesítette Biatorbágy Önkormányzatát a tervezett lépéséről, feltételezve az önkormányzathoz érkező esetleges panaszokat. Arra kérték Biatorbágy Önkormányzatát, hogy munkájukat segítve, reklamáció esetén az ügyfelet legyen kedves a Saubermacher Bicske Kft.

Ügyfélszolgálatához irányítani, ahol készséggel állnak Ügyfeleik rendelkezésére ügyfélszolgálati napokon:
Hétfőn, szerdán, pénteken, 8 h -16 h között, illetve javasolja a könnyebb elérhetőség, a gyorsabb ügyintézés céljából az elektronikus levélírást!


E-mail cím: bicske@saubermacher.hu

„Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!”