Helyi identitást erősítő pályázat

Biatorbágy Város Önkormányzata a felhasználható anyagi keret kimerüléséig meghosszabbítja a KMOP-5.2.1/B kódszámú Biatorbágy funkcióbővítő városfejlesztése projekt keretében kiírt pályázatát. Pályázni a helyi identitást, közösségformálást, környezettudatosságot erősítő programokkal, és ezek széles körű megismertetéséhez kapcsolódó akciókkal, rendezvények megvalósításával lehet, amelyekre vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

Pályázatot nyújthatnak be a településen bejegyzett székhellyel (telephellyel) rendelkező nonprofit szervezetek. A támogatási intenzitás 85%, a támogatás összege minimum 300 000 forint, maximum 1 100 000 forint. A „miniprojekt” részletes pályázati útmutatója, valamint a pályázati felhívás teljes szövege és a jelentkezési lap a mellékletekben, illetve nyomtatott formában a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán érhetők el.

A benyújtás előtt a pályázók a kérdéseiket a 23/310-174/113-as telefonszámon vagy a miklos.krisztina@biatorbagy. hu e-mail címen tehetik fel.

Pályázati útmutató »