Közétkeztetés

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2018. november 01-től Biatorbágy Város Önkormányzat által biztosított közétkeztetés új rendszerben fog működni.A legnagyobb volumenű változás, hogy ettől az időponttól fogva a gyermekek részére, egy erre a célra létrehozott internetes felületen menüválasztással biztosítjuk az étkezés megrendelést, valamint ezen a felületen lehetőséget is biztosítunk bankkártyával történő kifizetésére.

A rendszer elsődlegesen online formában lesz Önök által elérhető, indításakor minden eddig étkező gyermek számára automatikusan megrendelésre kerül az Önök által erre a tanévre már kiválasztott étkezési forma (tízórai + ebéd, csak ebéd, ebéd + uzsonna, vagy tízórai+ebéd+uzsonna) olyan formában, hogy az ebédrendelésnél az „A” menü fog rendelésre kerülni. Az internetes felületen ezek után van lehetőség az étkezés rendelésének módosítására (menüválasztás napi szinten), lemondásra, valamint a számlák letöltésére és fizetésére. Azon szülők számára, akiknek a rendszer kezelésére nincs közvetlenül lehetőségük segítséget biztosítunk az Általános Iskolákban.

A rendszer felállítása, törzsadatokkal való feltöltése, valamint kezelése a szolgáltatást nyújtó BioGastro Kft. feladata. Feladatainak ellátásához a szolgáltató részére szükséges alapinformációk az alábbiak a gyermek:

  • neve
  • iskolája
  • osztálya
  • lakcíme
  • támogatottsága (jogviszony kezdete-vége)
  • diéta
  • szülő email címe

A hatályos adatkezelési előírások betartása értelmében ezen adatok együttes kezelésre történő átadása csak szülői nyilatkozattal történhet. Ennek értelmében a rendszer igénybevételéhez illetve használatához kérjük Önöket a mellékelt nyilatkozat kitöltésére és az oktató intézménybe való visszajuttatására 2018. október 10-ig.

FONTOS! Abban az esetben, ha a nyilatkozat nem érkezik vissza az étkeztetést nyújtó számára, úgy a nem nyilatkozott személyek esetében a menüválasztás lehetőségét nem tudjuk biztosítani (az automatikusan megrendelt „A” menüben szereplő ételeket kapja a gyermek), és ebben az esetben az étkezés lemondása is a jelenlegi rendszer szerint történik.

Konkrét információkról (internetes felület elérhetősége, rendelési/módosítási/lemondási határidők stb.) későbbi időpontban fogunk bővebb tájékoztatást adni.

Segítő közreműködésüket köszönve, üdvözlettel:

Biatorbágy, 2018. október 1.

 

Tarjáni István

Polgármester

Csatolmány Méret
Adatkezelési nyilatkozat letöltése (109.54 KB) 109.54 KB