Tovább épül a sportpark

Biatorbágy nyugati lakóterületén az Ohmüllner sétány mellett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős- Egészség Sportpark Programja keretében megvalósított húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és hátizom erősítésre, létramászásra, lépcsőzésre, függeszkedésre alkalmas felnőtt sportpark folytatásaként megkezdődött a sportpark fejlesztése.

A beruházás keretében megvalósul a terület észak-nyugati felén egy 400 m-es futókör, ettől délre kap helyet egy kis korcsoportos játszótér, továbbá egy 20x40 m-es öntöttgumi burkolatú multifunkcionális sportpálya és ezek megközelítéséhez szükséges járdaszakaszok és térvilágítás.
A kivitelezés időtartama alatt az építési terület megközelítését biztosító Dévay utca, Juhász Gyula út és Ohmüllner Márton sétány szakaszain megnövekedett építőipari szállító- és munkagép forgalomra lehet számítani. Kérjük az érintett lakosságot, hogy az építési területet környező utcákban fokozottan figyeljenek a megállást és parkolást tiltó KRESZ táblákra, hogy ne akadályozzák a teherautó forgalmat. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!
Az építési vázrajz a mellékletben található.