Média ügyvezetői pályázat

A Biatorbágyi Körkép, a Völgyhíd közösségi televízió valamint többek között a város óriásplakát felületeinek működését elősegítő és támogató, száz százalékosan önkormányzati tulajdonú Biatorbágyi Közösségi Média Szolgáltató Nonprofit Kft. vezetésére Biatorbágy Város Önkormányzata pályázatot ír ki.

A cég ügyvezető igazgatói munkaszerződése az önkormányzat képviselő-testületének 2019. november 28-án meghozott határozata alapján 2020. január 31. napjával közös megegyezéssel megszűnik.

A pályázók közül előnyben részesül az, aki kommunikációs vagy média szakon szerzett felsőfokú végzettséget, pénzügyi, közgazdasági felsőfokú-, valamint irodavezetői, menedzseri képesítése van és tapasztalattal rendelkezik a médiatartalom-szolgáltatásban. Előny továbbá a Biatorbágyhoz való közvetlen kötődés, helyismeret, az angol és német nyelv nyelvvizsga, a gépjárművezetői engedély, valamint a számítástechnikai kompetencia.
A pályázat benyújtási határideje 2020. január 10. péntek 12.00 óra.
A pályázat benyújtásának módja: Postai úton Biatorbágy Város Önkormányzat polgármestere részére (2051.Biatorbágy Baross Gábor u. 2/a). Kérjük a borítékon feltüntetni a „Média Kft. ügyvezetői pályázat" szöveget.
A pályázat elbírálására zárt napirendként a pályázati határidő lejártát követő első képviselő-testületi ülésen, legkésőbb 2020. január 30-án kerül sor. A pályázók – előzetesen egyeztetett időpontban – személyes elbeszélgetésre is számíthatnak. Az önkormányzat képviselő-testülete által jóváhagyott pályázati kiírás a mellékletben olvasható.


  

Csatolmány Méret
media_ugyvezeto_palyazat.pdf (1.03 MB) 1.03 MB