ELMÚLT 70 ÉVES, VAGY KRÍZISHELYZETBEN VAN?

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!

Biatorbágy Város Önkormányzata a koronavírus-járvány idején krízishelyzetbe került állampolgárai számára a Családsegítő szolgálatán keresztül és koordinálásával nyújt segítséget.

Támaszt nyújtunk a hatósági házi karanténba kényszerülőknek és az otthon tartózkodást önként vállaló 70 év felettieknek.

 

Az alábbi elérhetőségeken jelezhetik, ha az ellátásukról való gondoskodás nem megoldott. Szakembereinkkel az alábbi módokon vehetik fel a kapcsolatot:

telefon: 06 23 534 590
mobil: 06 30 337 4778, 06 30 337 4779
elektronikus levélcím: csaladsegito@biatorbagy.hu
skype: csaladsegitobt

Kérjük, a bejelentéskor adják meg nevüket, lakáscímüket, telefonszámukat, hogy segíteni tudjunk!

Bővebb tájékoztatást olvashatnak a http://csaladsegito.biatorbagy.hu honlapon, valamint a https://www.facebook.com/Biatorbagyi.Csaladsegito facebook oldalon.

Magyarország Kormánya az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A vírus különösen veszélyezteti a 70 év felettieket. Kérjük ezen korosztály tagjait, hogy a járvány ideje alatt ne hagyják el a védelmet jelentő saját otthonaikat, ne menjenek ki az utcára, kerüljék a társaságot.

Figyeljünk egymásra!

Kérjük a hozzátartozókat, szomszédokat, ismerősöket, hogy fokozottan figyeljenek a vírusveszély miatt krízishelyzetbe került, saját ellátásukat megoldani nem képes emberekre! Segítsünk egymáson!


Biatorbágy Város Önkormányzata
Tarjáni István polgármester sk.

Csatolmány Méret
Felhívás a 70 év felettieknek (351.34 KB) 351.34 KB